Amopage

Hvordan å betale skatt med ditt kredittkort

- Views 1
Advertisement

Hvordan å betale skatt med ditt kredittkort


Hvordan å betale skatt med ditt kredittkort. Bruke kredittkortet til å betale skatt er et alternativ som kommer med en pris, men det er rask og effektiv og sikrer at du har betalt. Bruk kredittkortet hvis du innlevert selvangivelse i fjor, og hvis du har arkivert en felles retur, var det primære skattyter - den første oppført. Noen kredittkort selv kan gi deg bonus miles og andre perks.

Du trenger

IRS Skjemaer

Touch-tone Phones

Kredittkort og lån

Skatt forberedelse programvare

Bruksanvisning

Fullfør føderal inntektsskatt retur. Hvis du har en saldo på grunn, bør du vurdere å bruke kredittkortet til å betale skatt regningen.

Bruk et MasterCard, American Express, Visa eller Discover kort.

Ta med kredittkortinformasjonen din når du er innlevering selvangivelsen elektronisk.

Ring (888) 2PAY-TAX (888-272-9829) hvis du mailing i retur, eller hvis du allerede har arkivert elektronisk. Dette er en gratis samtale.

Gi nødvendig informasjon så vel som den datoen du vil betalingen gjort. Du har til og med 15 april til å betale. Denne datoen kan endres fra år til år, så sjekk. Men du vil alltid ha før minst den datoen skatter tradisjonelt forfaller, for tiden 15. april.

Merk bekreftelsesnummeret du får på telefonen. Dette (og kredittkortregningen) er ditt bevis for betaling.

Forvent en "convenience fee" basert på mengden belastes for å bli lagt til kredittkortregningen. Gebyr gjennomsnitt 2,5 prosent; det er $ 3 for opp til $ 100 og $ 68 for $ 2000 til $ 2699.

Betal regningen i sin helhet når mottatt eller være forberedt på å betale kredittkort er vanlige renter. Belastningen vil være merket "amerikanske finansdepartementet." Du kan bruke kredittkortet til å betale en annen persons skatt bill.

Vær trygg på at skattemyndighetene ikke mottar eller ønsker din kredittkortinformasjon.

Hint

Betal beregnet skatt med kredittkort hvis du ønsker det.

Få en automatisk forlengelse til fil ved å belaste ekstra skatter skylder 15. april vil du ikke trenger å sende inn skjema 4868.

Bruk samme gratis nummer for å betale en skatt balansen skyldes i California, Connecticut, Illinois, Minnesota, New Jersey, Oklahoma eller District of Columbia.

Når du godkjenner betalingen via kredittkort, kan du ikke ombestemme deg og trekke din beslutning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-betale-skatt-med-ditt-kredittkort/ "

相关文章!
 • Hvordan betaler skatt med et kredittkort
  - 阅 0

  Hvis du skylder skattemyndighetene penger, kan tanken på å fullføre din skatt være fryktelige. For enkelhets skyld, har skattemyndighetene utviklet et enkelt system for enkeltpersoner og bedrifter til å betale sin skatt med et kredittkort eller debet

 • Hvordan å betale skatt med en 1099 Form Hvordan å betale skatt med en 1099 Form
  - 阅 0

  Internal Revenue Service mandater føderale skatter fra alle borgere som tjener inntekter i USA. Mange borgere betale sin skatt hver utbetalingsperiode ved å holde tilbake deler av sine kontroller. Men hvis du er en entreprenør eller er selvstendig næ

 • Hvordan å betale skatt med E-Filing
  - 阅 0

  Så du har e-arkivert skatter på nettet og du lurer på hvordan du vil betale skatt du skylder til regjeringen. E-filen har blitt en svært populær måte å filen din skatt og være i stand til å betale det du skylder på nettet gjør det mulig å beholde det