Amopage

Hvordan å berede grunnen for en utendørs grønnsakshage

- Views 0
Advertisement

Hvordan å berede grunnen for en utendørs grønnsakshage


Den beste tiden å bryte bakken for en ny grønnsakshage er i høst. Fall forberedelse gir noen endringer, for eksempel kompost eller gjødsel, tid til å gjøre sitt arbeid berikende jorda og gjør den hage-klar for våren. Hvis forbereder et nytt område, vil du ønsker å drepe så mye av gress som du kan for å redusere mengden av back-breaking arbeid involvert i å fjerne tykke stykker av torv og risting jord ut av dem. Hvis du planlegger hagen i et nakent sted, vil jorda mest sannsynlig fortsatt trenger litt hjelp til å forbedre sine næringsinnhold og dreneringsegenskaper.

Du trenger

Avis

papp

gamle tepper

hage spade

Trillebår

Rake

Hoe

trepinner

string

kompost

Gjødsel

10-10-10 eller 5-10-5 gjødsel

Halm eller plast hage mulch

Bruksanvisning

Stake ut området for grønnsakshagen i tidlig høst, og kjøre streng mellom innsatsen. Lay gamle tepper, papp eller et tykt lag med avis over hele området for å drepe noen gress eller ugress. Overlapping seksjonene så ingen ugress eller gress kan rote gjennom, og vann hele området tungt hvis du bruker avis eller papp for å holde den fra å fly unna.

Fjern mulch til våren og kast. Fjerne jord av noen store klumper av gress eller ugress røtter, steiner eller annet rusk. Spre en 2-tommers lag av kompost eller gjødsel over hele området og arbeide det inn til en dybde på omtrent 6 inches, eller anvende 10-10-10 eller 5-10-5 kunstgjødsel i henhold til pakken angivelser basert på størrelsen av det området du skal plante.

Bryt bakken på en gressområde på høsten eller tidlig om våren, uten å bruke mulch metode, ved å peke ut og kutte ut en smal strimmel med hagen spade langs den ytre kant følgende strengen linje. Rist jord fra de sod stykker over en trillebår for å bli returnert til hagen senere. Kast torv.

Fjern alt gresset ved å kutte inn i det med kanten av spade. Rist jord fra SOD-stykkene over trillebår, og forkaste dem eller legge dem til komposthaug. Fortsett til all torv er fjernet fra området. Rake jord, fjerning av eventuelle streif klumper av gress, ugress, røtter, steiner og annet rusk.

Legg en 2-tommers lag av kompost eller gjødsel over hagen og grave den ned i jorden til en dybde på omtrent 6 inches, eller anvende en granulær 10-10-10 gjødsel eller 5-10-5 i henhold til instruksjonene på pakken for størrelsen hagen du forbereder og grave den i tillegg.

Vann hele området og dekke den helt med plast hagearbeid mulch eller halm hvis du ikke har planer om å plante noe umiddelbart for å holde ugress og gress fra spirende nytt. Fjern gjødsel eller skille det å gjøre rader når det er på tide å plante, eller skjære hull i plast mulch der for å angi individuelle planter som tomat eller grønn pepper frøplanter.

Hint

Ved hjelp av halm som mulch over hele hagen gjør god økologisk forstand, ettersom det gir ekstra næring til jorda stund som det brytes ned. Pass på å bruke bare halm, som høy fortsatt har frø hoder knyttet til den, som kan spire når de kommer i kontakt med jord.

På ethvert tidspunkt under forberedelsene til den nye grønnsakshage, er det en god idé å ha en jord test gjort av din lokale fylke forlengelse kontor, eller du kan kjøpe en jord test kit på hagesentrene eller jernvareforretninger. Testen vil fortelle deg at pH-verdien, eller surhet, av jord, samt noen næringsstoffer det kan være mangler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-berede-grunnen-for-en-utendors-gronnsakshage/ "

相关文章!
 • Hvordan å berede grunnen for en over bakken pool Hvordan å berede grunnen for en over bakken pool
  - 阅 0

  Når de varme sommerdagene kommer, kan du være kul og avslappet i det nye bassenget. Timer med moro for hele familien skal nytes bading og avslapning i det nyeste tilskuddet til ditt hjem. Installere en over bakken pool er rimeligere enn en i bakken b

 • Hvordan å berede grunnen for Prefab betong Steps Hvordan å berede grunnen for Prefab betong Steps
  - 阅 0

  Pre-cast konkrete skritt er bygget off-site av en produksjonsbedrift og deretter levert hjem til deg. I de fleste tilfeller vil produksjonsbedrift installere trinnene selv, eller tilby en installasjon tjeneste som en del av pakken. I dette tilfellet

 • Hvordan å berede grunnen for en Swingset Hvordan å berede grunnen for en Swingset
  - 阅 0

  Enten du planlegger å bygge en tilpasset swingset fra bunnen av, sette sammen en forhåndskonfigurert kit eller betale for profesjonell installasjon, er et viktig første skritt skikkelig grunnarbeid. Velge og forberede et egnet sted i hagen din trenge