Amopage

Hvordan å behandle hode Wounds

- Views 0
Advertisement

Hvordan å behandle hode Wounds


"Hodeskade" eller "head såret" er en samlebetegnelse som refererer til alle typer traumer til deler av hodet forårsaket av en utenlandsk eller ytre agent. Det finnes mange typer av hodeskader. En lukket hode viklet resultater hvis det er et direkte slag mot hodet. Her skallen ikke er sprukket åpen, men det er skader på hjernen, fordi det er støpt av overflaten av skallen under påvirkning (vanlig blant motor Vehicular ulykker). En gjennomtrengende sår oppstår når et fremmedlegeme passerer gjennom skallen og går inn i hjernen. Dette kan være forårsaket av et skuddsår eller et stikk til hodet. Kraniebrudd kan skyldes en dårlig høst eller kjøretøyulykke. Blødning på overflaten av hodet kan være en del av en bestemt type hodeskade. Mindre blødning kan slutte av seg selv, forårsaker ingen alvorlige skader. Men store blødninger tilfeller kan trenge alvorlig medisinsk oppmerksomhet (kirurgi). Hodet er en delikat område, med tanke på at hjernen er en del av det. Det er viktig å huske på at en hvilken som helst type hode sår bør betraktes som en nødsituasjon, om det viser seg å være alvorlige eller ikke. Hvis du vil vite mer om behandling av hodeskader, les videre.

Du trenger

Is

Håndkle

Rengjør vaskekluter

reseptbelagte medisiner

Umiddelbar behandling for blødning Hode Wounds

 • 1

Hvordan å behandle hode Wounds


Ring 911 og ivareta den sårede personen med en gang. Ikke trykk hvis følgende til stede: skade på øyne, hvis blod eller klar væske lekker fra ørene eller nesen, hvis det er synlige biter eller fragmenter av bein i det skadde området, eller hvis det er en tilsynelatende misdannelse eller bulke på noen del av hodet.

2

Fjern forsiktig alle objekter i området av såret og deretter la den personen til å ligge med hodet og skulder område litt forhøyet. Gjør dette trinnet umiddelbart hvis du ikke ser noen av de tegn som er nevnt i trinn 1. Ikke rengjør den skadde området. Bare fjerne eventuelle hindringer som omgir den. La rengjørings til fagfolk.

3

Få en ren klut og bruke den til å trykke på såret. Påfør konstant trykk på såret i 15 minutter. Ikke løft kluten til blødningen stopper. Dersom duken er allerede dynket med blod, og deretter sette en annen klut på toppen av den gamle. Ikke løft gjennomvåt klut. Husk, konstant press må brukes. Hvis det er en penetrerende gjenstand på hodet, gjelder ikke press direkte på det området, men gjelder det rundt området. Fortsett å bruke press til hjelpen kommer.

Icing behandling for hode Wounds

1

Hvordan å behandle hode Wounds


Hev hodet og skulderområdet av den skadde personen og bruke is på det skadde området for å redusere hevelse. Ice programmet er en umiddelbar respons på hodet sår forårsaket av lette fall, et slikt fall lavere enn høyden på personen, eller et fall på et mykt underlag.

2

Umiddelbart forberede isen og rent håndkle. Pakk isen med håndkle før du bruker den til overflaten av hodet. Håndkleet vil fungere som et skjold mellom isen og huden i hodebunnen, og vil bidra til å unngå isen brenne.

3

Plasser pakket is trygt på hoven område av hodet i 20 til 30 minutter. Dette programmet kan gjentas hver to til tre timer etter behov.

Generelle behandlinger for hodeskader

1

Hvordan å behandle hode Wounds


Hvil en skadet person med en mindre hodeskade. La henne drikke mye vann, sammen med smertestillende for å redusere smerte. Ice søknad kan også bli innarbeidet under hvile.

2

Vet hvilken behandling du kan forvente for hodeskader forårsaket av kutt. I dette tilfellet er medikamenter anvendt ved injeksjon, etterfulgt av rensing av såret. Kuttet er undersøkt nærmere for eventuelle fremmedlegemer som kan være fanget inne i straffefeltet. Såret ble deretter lukket ved hjelp av sting eller ved hjelp av lim huden. Ofte er offer anbefales å gjennomgå immunisering for tetanus når det er nødvendig.

3

Innse at umiddelbar sykehusinnleggelse er et must for personer med alvorlige hodeskader. Den enkelte kan trenge å bli nøye overvåket av sonder som er kirurgisk festet til hjernen. Disse sonder anvendes for å undersøke intrakranielt trykk av offeret. Hvis trykket er stadig mer forhøyet, så det kan være et behov for at offeret til å gjennomgå en annen operasjon for å redusere det høye trykk. En slik operasjon er nødvendig for å redde livet til offeret.

4

Vet at konstant oksygentilførsel er nødvendig av en person med alvorlige hodeskader. Opprettholdelse av tilførselen av oksygen vil forebygge ytterligere skade på hjernen.

5

Administrere medisiner for beslag og mulige hode infeksjoner. Beslag medisiner er tatt for å opphøre eller behandle anfall som kan komme med skaden. Antibiotika er nødvendig for å hindre mulige infeksjoner.

Hint

For å unngå hodeskader, sørg for å bruke beskyttende hodeplagg når du gjør aktiviteter som skateboard, rulleskøyter, sykling eller motorsykkel-riding.

Ikke ta noen sjanser. Enhver skade i hodet bør vurderes en nødssituasjon, enten det er alvorlig eller bare på grunn av en lys høst.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-behandle-hode-wounds/ "

相关文章!
 • Hvordan å behandle Cat Wounds
  - 阅 0

  Omsorg for en såret katt kan være en traumatisk opplevelse. Det er nyttig å holde fokus og huske disse to viktige trinn: først, kontrollere blødningen hvis nødvendig; og andre, bidra til å forhindre smitte ved riktig rengjøring og bandasjering såret.

 • Hvordan bruke Epsom salter for å behandle Cat Wounds Hvordan bruke Epsom salter for å behandle Cat Wounds
  - 阅 0

  Katter kan være veldig fysisk og piske opp lett hvis noe plager dem. De kjemper andre katter å beskytte sitt territorium. De fleste av de sårene de opprett er påført av andre katter i løpet av kamper. Skader kan være alvorlig og føre til en god del b

 • Hvordan å behandle akne på ansiktet
  - 阅 0

  Enten du er en tenåring eller voksen, vet du at kviser i ansiktet ditt kan avlede oppmerksomheten fra ditt sosiale liv og kan gjøre deg selv bevisst. Akne kan vises i en rekke former og bare i en viss del av ansiktet eller over hele ansiktet, i form