Amopage

Hvordan å behandle en Helium hodepine

- Views 3
Advertisement

Hvordan å behandle en Helium hodepine


Mange av oss vokste opp "imitere Mickey Mouse" ved å suge helium ut av ballonger. Mens små doser av inhalert helium er vanligvis ikke skadelig, kan en stor nok konsentrasjon av helium forårsake et antall uønskede reaksjoner. Den vanligste reaksjonen er hodepine.

Bruksanvisning

Fjerne hvilken som helst kilde av helium med en gang, for å inkludere avvikling tvungen inhalering (dvs. suger fra en ballong).

Legg deg ned på et flatt underlag og forbli stille.

Ta langsomme, dype åndedrag. Hold hver pusten i noen sekunder før du puster ut. Den primære årsaken til helium hodepine reduseres oksygen til hjernen, så med en etterfylles oksygentilførsel, vil de fleste hodepine forsvinne innen øyeblikk.

Forbli avslappet og puste dypt til hodepine avtar eller forsvinner helt. Hvis hodepinen ikke har minsket i intensitet etter en time, kontakt lege.

Hint

Tilstrekkelig vannforbruk kan også hjelpe i lindrende helium hodepine.

Sammen med hodepine, kan eksponering for helium forårsake svimmelhet og svimmelhet. Vær oppmerksom på at store doser av helium har vært kjent for å forårsake besvimelse, hjerte og hjerne skade og død på grunn av kvelning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-behandle-en-helium-hodepine/ "

相关文章!
 • Hvordan å behandle en Lupus hodepine Hvordan å behandle en Lupus hodepine
  - 阅 1

  Mange lupus pasienter lider av hodepine på daglig basis. Disse hodepine er antatt å være forårsaket av unormale blodkar som hindrer hjernen fra å motta en kontinuerlig strøm av blod. Symptomene og alvorlighetsgraden av en lupus hodepine kan variere f

 • Hvordan å behandle hodepine i et barn
  - 阅 0

  Mange foreldre anta det verste når et barn klager over at hodet gjør vondt, spesielt et lite barn. Men en hodepine betyr ikke alltid noe alvorlig er galt, og heller ikke trenger man alltid å bli behandlet med smertestillende medikamenter. Det finnes

 • Hvordan å behandle Carpal hype i Dogs
  - 阅 3

  Carpal hyperextension er et ligament sammenbrudd i hundens tilbake. Denne tilstanden kan påvirke hunder i alle aldre og raser, og vanligvis skyldes alvorlige fall. Fordi dette er et helseproblem for hunden din, er det viktig å søke umiddelbar omsorg