Amopage

Hvordan å behandle angst ved hjelp av stressball

- Views 0
Advertisement

Angst og stress er frodig i vårt samfunn, og følelser av stress kan treffe på omtrent som helst, slik at du anspent og har behov for avlastning. En enkel og effektiv løsning for å behandle angst denne kommer i form av en bøyelig, håndholdt ball. Stress baller har vært brukt i århundrer, særlig i kinesisk kultur, for å lindre angst og bedre hånd koordinasjon. I disse dager, folk fortsatt slå til reke baller for pålitelig angst lettelse.

Du trenger

Stress ball

Bruksanvisning

Finn en stress ball som passer dine preferanser og personlighet, og en som du vil være komfortabel med å bruke ofte. Stress baller vanligvis måler ca 7 til 10 cm i diameter, men kommer i en rekke former eller temaer, og kan inneholde ulike fyllinger, fra skum til gel.

Legg merke til de tider og hendelser som utløser angst i livet ditt, enten det er på kontoret eller i midten av treg trafikk. Disse øyeblikkene tendens til å være den ideelle tiden å bruke en stress ball, så du bør sørge for å ha en klar (eller har noen på hånden på forskjellige steder, om nødvendig) i disse innstillingene.

Nå for en stress ball rett før eller under en stressende situasjon, forstå den i håndflaten og klem på ballen igjen og igjen med fingrene. Fortsett denne klemme bevegelse, grave fingrene inn ballen til du føler en merkbar følelse av lettelse. Dette gjentok klemme bevegelse skal avlaste muskelspenninger i hendene mens re-fokusere tankene dine vekk fra følelsesmessig stress.

Gjør det til en vane å bruke stress ball etter lange perioder ved hjelp av hendene, for eksempel etter en dag på jobb på datamaskinen. Dette kan avlaste Akkumulerte muskelspenninger, og dermed bidra til å lindre angst.

Lek litt med stress ballen over tid før du har funnet den beste avstressende fart og timing for deg. Ofte klemme ballen for raskt kan faktisk øke muskelspenninger, mens du går for sakte ofte ikke gir tilstrekkelig stress lettelse.

Hint

Ikke glem å bytte ut stress ball med en ny hvis du oppdager tegn på slitasje, for eksempel revet stoff eller en falmet forlaget. Erstatte gamle stress baller med nyere, fleksible de kan bidra til å sikre effektiviteten av dette avstressende instrument.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-behandle-angst-ved-hjelp-av-stressball/ "

相关文章!
 • Hvordan Rett Side Bangs Ved hjelp av en Flat Iron
  - 阅 0

  Side smell ser elegant og sofistikert, samt moro og leken. Side smell mister sin effekt når krøllete, og rette dem med en hårføner sammen med en rund pensel kan forlate deg med en avrundet poof snarere enn den slanke, glatt utseende som mest smigrer

 • Hvordan lage en animasjon ved hjelp av GIMP Freeware Hvordan lage en animasjon ved hjelp av GIMP Freeware
  - 阅 3

  Hvordan lage en animasjon ved hjelp av GIMP Freeware. GIMP er et kraftig bilderedigeringsprogram tilgjengelig for gratis (se lenke nedenfor). I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du bruker programvaren til å lage animasjoner. I dette eksempelet

 • Hvordan Table en bevegelse ved hjelp av Robert Rules of Order Hvordan Table en bevegelse ved hjelp av Robert Rules of Order
  - 阅 0

  Den parlamentariske bevegelse for å Lå på Tabell-som foreskrevet av Robert Rules of Order, artikkel V, § 28-muliggjør en deliberative forsamlingen til å midlertidig legge til side, eller "bord", en ventende spørsmålet for det formål å ta opp mer