Amopage

Hvordan å behandle angst Med PharmaGABA

- Views 0
Advertisement

PharmaGABA er en naturlig form av gamma-aminosmørsyre, en nevrotransmitter som styrer spennings signaler i nervesystemet. Gamma-aminosmørsyre (GABA) er en hemmende nevrotransmitter som hersker i stress, noe som betyr utilstrekkelige nivåer av GABA i kroppen kan føre til følelser av angst og spenning. PharmaGABA kosttilskudd kan øke nivået av dette viktige signalstoffet i kroppen og kan behandle angst hvis tatt på riktig måte. PharmaGABA er vanligvis laget av fermen handlingen av de samme bakteriene som brukes til å lage kimchi, en koreansk rett av syltede grønnsaker og krydder. Leverandører hevder at denne formen for GABA er tryggere enn andre produsert varianter.

Du trenger

PharmaGABA kosttilskudd

Bruksanvisning

Kontakt lege før du tar PharmaGABA hvis gravid, ammende, eller får behandling for en medisinsk tilstand. En lege kan gi råd om PharmaGABA er riktig for deg, eller om det er noen interaksjoner med medisiner du kan nå ta.

Tygg en PharmaGABA kapsel opptil tre ganger daglig. Det anbefales at dosen ikke overstige 500 mg PharmaGABA innenfor en seks-timers periode, eller 1200 mg i løpet av en 24-timers periode. En kapsel har vanligvis 100-200 mg PharmaGABA. Sjekk din supplement etikett for nøyaktig dosering per kapsel.

Legg PharmaGABA til vann, juice, eller en urte drikk for raskere absorpsjon inn i systemet ditt. Bare vri og trekke kapselen fra hverandre og helle pulveret i drikke.

Merk effekten av PharmaGABA på humøret ditt. Du skal føle deg avslappet opptil fire til seks timer etter inntak.

Hint

Hvis angst forårsaker søvnproblemer, ta en eller to kapsler av PharmaGABA 30 minutter før sengetid. PharmaGABA vil hjelpe kroppen slappe av i forberedelse til søvn.

Barn under seks år gammel bør ikke ta PharmaGABA uten å konsultere lege. Også, selv om PharmaGABA ikke bør føre til bivirkninger, reagerer alle til kosttilskudd annerledes. Avbryt bruken øyeblikkelig hvis oppleve en dårlig reaksjon på dette produktet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-behandle-angst-med-pharmagaba/ "

相关文章!
 • Hvordan å behandle angst Med Lexapro
  - 阅 0

  Lexapro er en medisin ofte foreskrevet for å behandle depresjon og angst -problems som synes å sameksistere. Det primære bruk er for behandling av depresjon, gjennom sin handling som en SSRI (selektive serotonin reopptak inhibitor), men det er godkje

 • Hvordan å behandle liktorn Med Lemons Hvordan å behandle liktorn Med Lemons
  - 阅 2

  Liktorn er områder med fortykket hud som vanligvis oppstår på føttene. De har en tendens til å utvikle seg i områder som opplever stort trykk og er en av kroppens naturlige forsvar mot høyt trykk. Imidlertid, hvis en korn vokser for stor, vil kroppen

 • Hvordan å behandle Eksem med linfrø olje Hvordan å behandle Eksem med linfrø olje
  - 阅 5

  Eksem eller dermatitt kan være akutt eller kronisk og det er røde, hovne eller kløende flekker i huden som kan utvikle seg på grunn av allergi, stress eller andre irritanter. Linfrøolje inneholder omega-3 og omega-6 fettsyrer, som hjelper hydrat og f