Amopage

Hvor skal Smør en Squeaky Dryer

- Views 0
Advertisement

Hvor skal Smør en Squeaky Dryer


En tørketrommel kan begynne å pipe på ulike steder over tid. Selv om du kanskje ønsker å smøre bråkete komponenter for å eliminere lyden, er det viktig å vite hvor du skal smøre en tørketrommel, som ikke hver komponent funksjon kan forbedres med smøring. Visse tørketrommel komponenter kan ikke roet eller reparert med fett, og kan kreve erstatning i stedet.

Kabelføringstrinsen Mechanism

Kabelføringstrinsen mekanismen er en av tre hovedkomponenter som vil knirker på en tørketrommel med overdreven bruk. Komponenten opprettholder spenningen på beltet, slik at trommelen roterer jevnt og lett i skapet. Dagdriver hjulet er vanligvis der squeaking først inntreffer. Gjennomgå brukerhåndboken som fulgte med tørketrommel for hjelp til å finne den dovne på tørketrommelen. Du må fjerne tørketrommel viktigste tilgangspanelet. Tomgangs er plassert til en side av trommelen nærmest motoren. Beltet omkranser dagdriver hjulet. Smør skaftet av tomgangs og dens fremre lagre for å eliminere den pipende.

valser

Valsene er små metall- og gummihjul ofte finnes på utsiden av trommelen, og representerer en annen type komponent som kan Piper. De støtter trommelen og gjør det mulig å rotere. Over tid, vekten av trommelen legger press på valsene, og den ekstra belastninger kan føre til en eller flere ruller å pipe. Rådfør tørketrommelen brukerhåndboken for et diagram som viser hvor du skal finne sine valser. Du vil sannsynligvis trenger å heve eller fjerne trommel å påføre fett rullene, spesielt de som støtter trommelen på sitt bak. Nettstedet DavesRepair.com anbefaler å plassere en eller to dråper på forsiden og baksiden av hver rull peiling.

Bak trommelager

Enkelte tørketrommel modeller har en trommel med en bakre lagerstøtte. Lageret hjelper trommelen til å snu, og stabiliserer det inne i skapet. Lageret vil knirker når fettet som omgir det begynner å tørke. Se i tørketrommelen brukerhåndboken for modell-spesifikk informasjon om hvordan å smøre trommelens bakre lageret. Avhengig av modell, kan du være i stand til å smøre lageret fra baksiden av tørketrommelen uten helt å demontere trommelen.

betraktninger

belte og seilfly En tørketrommel er kan også knirker, som komponenter alder eller bli skadet. Dessverre kan du ikke reparere en squeaky belte eller seilfly med fett; disse komponentene må skiftes ut når de bærer. Selv om begge deler er relativt enkle å skifte ut selv, hvis du ikke føler deg komfortabel å utføre oppgaven, ta kontakt med en tørketrommel reparasjon tekniker for å erstatte støyende, defekte deler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-skal-smor-en-squeaky-dryer/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Squeaky Dryer Belt
  - 阅 0

  En tørketrommel som som produserer en squeaky lyd mens den er i drift kan ha én av tre saker. En squeaky lyd er forårsaket av beltet, dagdriver trinse eller tromme ruller som er defekte. Når du vet hvordan du skal fikse en squeaky tørketrommel belte,

 • Hvordan du skal Smør en bildør Latch Hvordan du skal Smør en bildør Latch
  - 阅 1

  Alder, fuktighet og veisalt kan alle sammen for å rust, rust eller bare ren tannkjøtt opp bildøra låsen, og hindrer den fra å lukke ordentlig, eller gjør det vanskelig å åpne. Venstre ubehandlet kan dette faktisk bøye hengselet til din bil døren og s

 • Kan jeg Smør en Squeaky bad avtrekksvifte?
  - 阅 0

  Avtrekksvifter hjelpe ventilere luften i et rom; i områder som på kjøkkenet eller badet, de ikke bare hjelpe trekke varmen ut av rommet, men også fuktighet bygge opp som ellers kan føre til mugg. Smøring viftens motor og selv de viftebladene kan bidr