Amopage

Hvor ofte bør du Seal Behandler?

- Views 0
Advertisement

Hvor ofte bør du Seal Behandler?


Tetting pavers er en effektiv måte å beskytte dem mot vær elementer og bevare deres utseende. Mens tetningsmasse reduserer vedlikehold og gjør overflaten lettere å rengjøre, det må på nytt om hver to eller tre år. Hyppigheten av reapplication avhenger av tetningsmasse som brukes og hvor mye trafikk og vær din pavers er utsatt for.

Test for forsegles

Hvis Paver overflaten er noen år gammel, vil et grunnleggende test fortelle om det er tid for forsegles. En av de enkleste måtene er å spraye det med en slange og deretter se nøye på overflaten. Tetting avviser fuktighet så du bør se vannavstøtende. Hvis den ikke perle, er det på tide å påføre et nytt strøk.

Re-sliping

I tillegg til å beskytte pavers, fugemasse bevarer også den fine sanden pakket inn i leddene. Sand ledd er avgjørende for å holde pavers fra skiftende. Før forsegles, se på sand nivåer mellom steiner. Bruk en butikk kost til å fungere fint sand inn i de smale sprekker. Fukt overflaten for å veie sanden ned og legge et lag til leddene er pakket.

Søknad

Forsegles en utlegger overflate er en todelt prosjekt som involverer behandling av overflaten for å fjerne eventuelle flekker og rusk og påføring av lakk. Bruk en flekk fjerning løsemiddel og kratt pensel for å fjerne så mye skitt og fett som mulig. Når løsninger skylles av og overflaten er tørr, kan du rulle den nye tetningsmasse på i to tynne strøk.

fordeler

Opprettholde et beskyttende lag med fugemasse øker levetiden til din overflaten. Akryl, uretan og andre utendørs tetningsmidler danne en barriere, slik at vannet ikke kan trenge gjennom overflaten. I tillegg til å hindre ugress, flekker og andre øyet sår, forbedrer tetningsmasse utseende ved å legge en klar glans eller matt finish.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-ofte-bor-du-seal-behandler/ "

相关文章!
 • Hvor ofte bør en bil sendingen Flushed?
  - 阅 0

  Siden 1950-tallet har bilindustrien entusiaster kjent fordel for drenering overføring væske og og spyle ut smuss fra tid til annen. Hvor ofte bør du skylle overføring væske avhenger av hvem du spør, men før er alltid bedre. Produsent Anbefalinger De

 • Hvor ofte bør vaskemaskinen rengjøres? Hvor ofte bør vaskemaskinen rengjøres?
  - 阅 1

  Stinky sokker, gress-farget shorts og høyt elskede T-skjorter gå inn i vaskemaskinen ser grov, men de kommer ut klar til å møte en annen dag. Med sitt fokus på trans skittentøy, kan du ikke tenke på vaskemaskinen som et apparat som krever noen rengjø

 • Hvor ofte bør du veie deg når du prøver å gå ned i vekt? Hvor ofte bør du veie deg når du prøver å gå ned i vekt?
  - 阅 0

  Vekttap er en utfordring at millioner av mennesker over hele verden står overfor hver dag. Ingenting kan være mer tilfredsstillende enn å tråkke på en skala og se de tallene nedgang. På samme måte kan ingenting være mer deprimerende for noen menneske