Amopage

Hvor mye utdanning trenger du å bli en farmasøyt?

- Views 0
Advertisement

Hvor mye utdanning trenger du å bli en farmasøyt?


Å bli en farmasøyt betyr inn i en stadig voksende karriere feltet. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics spår feltet vil utvide gjennom 2018, med gode karrieremuligheter. Farmasøyter distribuere narkotika og gi pasienter og medisinske fagfolk med råd om bruk og bivirkninger. Hvis du jobber som farmasøyt i USA, trenger du en lisens, som krever en Doctor of Pharmacy grad.

Undergraduate graduate~~POS=HEADCOMP

For å kvalifisere for en akkreditert apotek høyskole, trenger du to år med "pre-pharm" kurs på lavere nivå. Klasser inkluderer vanligvis kjemi, fysikk, anatomi og fysiologi. De fleste søkere vil gjennomføre tre eller flere års lavere arbeid før søknad om apotek skolen, men dette er ikke et krav. Du vil også måtte passere Pharmacy College Opptak test for å bevise dine kvalifikasjoner. Testen omfatter verbal, lesing og matematikk evne, samt biologi og kjemi. Hvert apotek skolen setter sin egen grensepunkt for en akseptabel score.

PharmD

Det tar fire år i apotek college for å tjene Doctor of Pharmacy eller "PharmD" grad. Kursene dekker alle aspekter av medikamentell behandling, og trene potensielle farmasøyter i å kommunisere med pasienter og helsepersonell om medikamentell behandling og pasientbehandling. Pharmacy studenter vil bruke tid på å jobbe og trene under en lisensiert farmasøyt i en praksis for å få hands-on erfaring. Studentene også ta kurs i yrkesetikk, folkehelse og business management.

Videreutdanning

I tillegg til sine college kurs, vil noen farmasøyter også ta en-til to-års opphold som en del av treningen. BLS sier disse programmene er obligatorisk for alle apotek jobber i en klinikk eller sykehus, men de kan også gi spesialisert opplæring for farmasøyter i medisinsk forskning eller en annen lignende felt. Residenser vanligvis krever å fullføre et forskningsprosjekt. Noen farmasøyter vil gå på å skaffe seg en Master of Business Administration eller en medisinsk grad også.

Karriere

Når du har fullført utdanning, må du passere lisensiering tester før du kan starte din karriere. Alle stater krever farmasøyter bestå NAPLEX eksamen teste sine faglige ferdigheter, samt en test - nøyaktig merket varierer mellom landene - på farmasøytisk lov. Noen stater har ekstra tests.You kan også ha å forholde seg til alderskrav, bakgrunnen sjekker og krav til praktisk erfaring. Sistnevnte er vanligvis dekket som en del av farmasøytiske college trening.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-utdanning-trenger-du-a-bli-en-farmasoyt/ "

相关文章!
 • Hvor mye utdanning trenger du å bli en CNA? Hvor mye utdanning trenger du å bli en CNA?
  - 阅 0

  En CNA er en sertifisert sykepleier assistent som gir pasienten omsorg støttetjenester for sykepleiere. Mange forskjellige typer helseinstitusjoner - som hospits, rekonvalesenthjem, rehabiliteringssentre og sykehjem - krever tjenester av CNAs. For å

 • Hvor mye utdanning trenger du å bli en DJ?
  - 阅 0

  DJs, eller disc jockey, velge og spille musikk på radioen for en levende. DJs også snakke om aktuelle hendelser, vær, nyheter, trafikk og andre aspekter av samfunnet, mens på lufta. Mange DJs intervju gjester eller skrive eget materiale for å bli les

 • Hvor mye skolegang trenger du å bli lærer?
  - 阅 0

  Lærere vanligvis krever minst en bachelorgrad for å begynne å jobbe i det offentlige skolesystemet. Ulike typer lærere krever mer eller mindre utdanning. I tillegg er mer enn én bane tilgjengelig for lærere i noen tilfeller å få den utdanningen de tr