Amopage

Hvor mye plass til å tillate for Home Tanning Bed?

- Views 0
Advertisement

Før du kjøper en bolig tanning bed, er det viktig å kartlegge din stue. Det finnes en rekke faktorer å ta i betraktning som vil påvirke plassering, eller som kan hemme installasjon helt. Avhengig av hvilken type seng du har valgt, kan omorganisering eller fornyelse være nødvendig før kjøpet er gjort.

Plassbehov

Tanning senger er alle ganske store, uavhengig av merke og modell. De fleste standard senger lå mellom 7 og 8 fot i lengde og er mellom 32 og 46 inches bred. Vet de nøyaktige dimensjonene av den valgte sengen før du fullfører kjøpet. Prøv å tillate minst 12 inches av ekstra plass på hver ende av sengen; Dette betyr at du må sannsynligvis nærmere 10 fot lengde tilstrekkelig passe din seng i et åpent område.

Ta høyden på sengen i betraktning før du legger den siden mot en vegg. De fleste senger er kortere enn 36 inches når den er lukket, men kan kreve mer enn 5 fot av overhead for å åpne sengen fullt. Dette betyr også ekstra plass må være tillatt mellom veggen og hengselsiden å gjøre rede for denne justeringen. Skyt i 24 til 30 inches.

Stand-up senger krever langt mindre plass. De vanligvis står rundt 7 fot høy, men bare opptar omtrent 4 fot gulvplass i hver retning. I tillegg dørene vanligvis åpne utover til fronten, så svært lite ekstra plass må gjøres rede for.

Noter de nøyaktige målinger av din spesifikke sengen før du kjøper.

andre hensyn

Tanning senger også kreve mye av elektrisitet til makten. En tredelt utløp vil være nødvendig, og det er viktig at strømkilden er sikker. Hvor mye strøm som brukes av sengen kan forstyrre andre utsalgssteder på krets, og har vært kjent for å forårsake blåst sikringer og kortslutte andre apparater. Kontroller at strømkilden er ekstremt glatt å sikre at det ikke flimring innenfor. Dessuten forventer denne økningen i elektrisitets skal gjenspeiles i den månedlige regningen.

Vær veldig bevisst på muligheten for brann. Foruten den høye strøm som brukes, selve sengen når også ekstreme temperaturer. Hold alle brennbare gjenstander unna solarium nærhet.

Det er en god idé å sette en slags plastmatte under sengen for å beskytte tepper og harde gulv mot eventuelle varmeskader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-plass-til-a-tillate-for-home-tanning-bed/ "

相关文章!
 • Hvor mye plass trenger du drar til en Laminatgulv Transition Støping? Hvor mye plass trenger du drar til en Laminatgulv Transition Støping?
  - 阅 1

  Laminatgulv er en gjør-det-selv prosjekt som mange mennesker prøver, bare for å kjøre inn i en head-skrape hindring - bestemme hvor mye plass det skal være for overgang støping. Hvis du tillater for mye plass, kan undergulvet materialet viser. Hvis d

 • Hvor mye plass som trengs rundt et spisebord? Hvor mye plass som trengs rundt et spisebord?
  - 阅 0

  Mens du kan stappe en overdimensjonert spisebord i en liten spisestue eller kjøkken, kan sitte ved bordet for et måltid være alt annet enn hyggelig. En rikelig mengde plass rundt bordet i alle retninger sørger for gjester og familie kan sitte eller f

 • Hvor mye plass når du setter opp klappstoler? Hvor mye plass når du setter opp klappstoler?
  - 阅 0

  Sette opp et rom med klappstoler er ikke så enkelt som å kaste stoler der du finner plass. For komfort for de som sitter, er riktig avstand av stolene avgjørende. Stoler satt for tett sammen gjøre rommet føles overfylt, men hvis du ikke har stolene n