Amopage

Hvor mye penger trenger du å begynne å investere?

- Views 0
Advertisement

Hvor mye penger trenger du å begynne å investere?


De fleste mener at du trenger millioner av dollar for å investere, når det i realiteten kan du starte veldig liten. Det er flere veier å ta, noen av dem krever mer penger enn andre, men resultatene er de samme. Når du begynner å investere, vil du finne at ved å legge litt hver uke, vil du ende opp med stort utbytte.

Du trenger

Datamaskin

elektronisk tilgang

Kontroll eller sparekonto for månedlige automatiske investeringer

Direkte Stock Kjøp og utbytte reinvestering plan

Se etter selskaper som tilbyr en direkte aksjekjøp og utbytte reinvestering plan. Disse planene er måter å investere i selskapets aksjer uten mye penger. Selskapet som gir aksjonær tjenester opererer disse programmene

Hvor mye penger trenger du å begynne å investere?


Finn din favoritt selskap, og se om de tilbyr en DSP / drypp program. Gå til selskapets hjemmeside og se for området som sier "Investor Relations".

Se etter programmet på denne siden. Mange selskaper tilbyr ikke denne muligheten, slik at du kan være ute av lykken.

Se opp for den minimale investeringer og eventuelle avgifter som finnes. Ett selskap tilbyr et minimum oppstart av $ 50 og påfølgende investeringer på $ 25, eller $ 25 starter opp med en automatisk månedlig kjøp av samme beløp. De har en oppstart avgift på $ 10. Kontroller at du har nok penger til å dekke ikke bare investering, men også eventuelle avgifter som det innebærer. Se etter kostnader hver gang du kjøper.

Catapult din investering i en megling konto. Når du bygger nok lager til å skape minimumsbeløpet for en megling konto, kan du bruke denne som din starter opp. Mesteparten av pengene markeder innen megling kontoer betale mer enn sparekontoer. Du kan legge til minimum beløp før du har nok til å begynne å investere i aksjer som ikke tilbyr en DSP / drypp. Den største fordelen til megling er at det holder alle dere eiendeler under ett tak.

Investere i verdipapirfond

Diversifisere selv med en god aksjefond. Verdipapirfond er samlinger av aksjer eller obligasjoner. Når du investerer i bare ett selskap, er investeringen penger på nåde av ikke bare selskapets ledelse, men også publikums holdning til denne sektoren av å investere. Hvis banken aksjer går ned, uansett hvor god den banken du investert i gjør, er det lager vanligvis følger en nedadgående spiral.

Hvor mye penger trenger du å begynne å investere?


Velg et fond som har lave minimumskrav. Flere selskaper som tilbyr lav første investeringsfond (se Ressurser for noen lav innledende investeringsmidler).

Finn en lokal representant. Mange lav første investeringsfond kreve en belastning - en pris for å kjøpe - uansett om du kjøper på nettet eller bruke en representant. Du kan like godt få pengene dine er verdt ved å bruke sin kompetanse.

Avgjør om du ønsker å foreta månedlige bidrag eller sporadisk. Minimum månedlige bidrag holde deg på en konsistent bane og ofte frafalle noen årlige minimum balanse avgifter.

Se etter skjulte avgifter fra selskapet. Det kan være årsoppgjørs avgifter som selskapet fraskriver hvis saldoen er høy nok. Hvis kontoen din inneholder bare $ 25 og avgiften er $ 10, må du ikke bruke dette fondet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-penger-trenger-du-a-begynne-a-investere/ "

相关文章!
 • Hvor mye penger trenger du å begynne å kjøpe aksjer?
  - 阅 0

  Du kan kjøpe en aksje hvis du har nok penger til å kjøpe det lager og betale eventuelle transaksjonsgebyrer, og noen aksjer å selge for mindre enn en dollar. Du må imidlertid kjøpe aksjer gjennom et meglerforetak og mange meglerforetak har minimum kj

 • Hvordan vite "Hvor mye penger trenger jeg å pensjonere seg? Hvordan vite "Hvor mye penger trenger jeg å pensjonere seg?
  - 阅 0

  Hvor mye penger trenger jeg å pensjonere seg? Glad du spurte. Pensjonsordninger er vanskelig nok å gjøre uten å bekymre deg for hvor mye du trenger å pensjonere seg. Følg disse trinnene for å få personlig svar på din pensjon spørsmål. Hvor mye du tre

 • Hvor mye penger trenger jeg for en baby? Hvor mye penger trenger jeg for en baby?
  - 阅 0

  Hvis du stiller spørsmålet om hvor mye penger det koster å heve en baby før du har en, er du på rett spor. Som du sikkert allerede forventer, det er dyrt å heve en gutt. Men det er en oppside; du kan kontrollere dine utgifter ved å planlegge fremover