Amopage

Hvor mye penger kan jeg tjene med en BA i Human Services?

- Views 0
Advertisement

En bachelorgrad i menneskelige tjenester er for de med en lidenskap for å hjelpe folk. Studentene forberede sin karriere ved å studere emner som menneskelig utvikling, saksbehandling, byrå ledelse, program planlegging, anvendt forskning, mangfold og sosial rettferdighet, ifølge Western Washington University. Gjennom spesialiserer mens i college, kan studentene bli sosialarbeid saksbehandlere, frivillige styremedlemmer, human-resource spesialister, pengeinnsamlere og talsmenn offer. Nyutdannede vanligvis jobber i statlige etater, ideelle organisasjoner og for-fortjeneste.

Human-service assistenter

Noen menneskelig service-assistent stillinger krever bare en knytte grad, men andre krever en bachelorgrad. Assistenter vanligvis arbeider under ledelse av fagfolk som sykepleiere, psykologer og sosialarbeidere, og hvor mye ansvar og tilsyn de får varierer fra stilling til stilling, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS). Eksempler på jobber som kan kreve en bachelorgrad omfatter hjelpe kunder som har behov for rådgivning og administrasjon av drivstoff-krise eller andre kriseprogrammer. I 2010, human-tjeneste assistenter mottatt en median årslønn på $ 28 200, ifølge BLS.

Sosial arbeider

Mange sosialarbeidsstillinger krever en mastergrad, men noen krever bare en bachelor. BLS kombinerer lønnsdata uten å bryte tallene ned for stillinger som krever bare en bachelorgrad. I 2010 var median årslønn på barn, familie og skole sosialarbeidere var $ 40 210, i henhold til BLS, og $ 47 230 for medisinsk og folkehelse sosialarbeidere; $ 38 600 for psykisk helsearbeid og rusmiddel-misbruk sosialarbeidere; og $ 51 500 for alle andre typer sosialarbeidere. Sysselsetting for sosialarbeidere er forventet å øke med 16 prosent gjennom 2018, med jobber mer rikelig for sosialarbeidere som spesialiserer seg i å hjelpe den aldrende eller som jobber i distriktene.

Pengeinnsamlere

Pengeinnsamlere, som navnet tilsier, heve penger ideelle organisasjoner trenger å bo i virksomheten ved å be private donasjoner, pengeinnsamling testamentariske gaver, designe spesielle arrangementer, søker om tilskudd og skape innsamlingsaksjoner, sier BLS. Byrået legger pengeinnsamlere under bredere kategori av offentlige-relasjoner spesialister i advokatvirksomhet og frivillige organisasjoner. Ifølge BLS, i 2008, var gjennomsnittlig timelønn på offentlige-relasjoner spesialister i sosiale interesseorganisasjoner var $ 23,56, som, når multiplisert med en 40-timers arbeidsuke, kommer til en årslønn på $ 49 004; og $ 19,35 i kommunal og sosiale organisasjoner, noe som tilsvarer en årslønn på $ 40 248. Jobber i advokatvirksomhet og frivillige organisasjoner er forventet å øke 14 prosent innen 2018.

Volunteer-tjenester Directors

En frivillig-tjenester direktør oppsyn med arbeidet til frivillige på organisasjoner som sykehus, store ideelle organisasjoner og offentlige etater. De rekruttere frivillige gjennom personlige kontakter og nettverk, samfunnet presentasjoner og medie varsler, ifølge University of Minnesota Department of Psychology, og de også finne ut hvor en frivillig kompetanse og bakgrunn ville være best tatt i bruk i organisasjonen. Den gjennomsnittlige årlige begynnerlønn for frivillige-tjenester styremedlemmer med bachelorgrad er $ 20.000, universitets rapporter.

Human-ressurser spesialister

Human-ressurser spesialister bidra til å gjennomføre en organisasjons politikk for sine ansatte. Blant dem er ansatt-fordeler spesialister, som vanligvis administrerer helseforsikring og pensjonsordninger; og trening spesialister, som etablerer og gjennomfører medarbeideropplæringsprogrammer for ansatte, i henhold til BLS. Årslønn priser for menneske-ressurser ansatte varierer i henhold til faktorer som erfaring, trening, plassering og organisering størrelse. I 2010 var median årslønn for ytelser til ansatte spesialister var $ 57 000, i henhold til BLS, og $ 54 160 for opplæring spesialister. Sysselsetting for menneske-ressurser-feltet er ventet å vokse 22 prosent innen 2018.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-penger-kan-jeg-tjene-med-en-ba-i-human-services/ "

相关文章!
 • Hvor mye penger kan jeg tjene med en Associate Degree i Business? Hvor mye penger kan jeg tjene med en Associate Degree i Business?
  - 阅 0

  Advokatfullmektig grad i business gir deg ferdigheter og kunnskap om ulike aspekter av hvordan næringslivet fungerer. Det gir også en mulighet til å møte nye mennesker i din bransje og vokse ditt faglige nettverk gjennom professorer, studenter og gje

 • Hvor mye penger kan jeg tjene med en bachelorgrad i psykologi? Hvor mye penger kan jeg tjene med en bachelorgrad i psykologi?
  - 阅 0

  En bachelorgrad i psykologi ikke garantere deg en jobb i yrket. Den raskeste veien til en godt betalt karriere med en psykologi grad er å gå inn graduate school og spesialiserer seg i et område av psykologien som yrkesmessig, klinisk eller kriminelle

 • Hvor mye penger kan du tjene med et Criminal Justice grad? Hvor mye penger kan du tjene med et Criminal Justice grad?
  - 阅 0

  "Hvor mye penger kan jeg gjøre?" er et spørsmål mange unge menn og kvinner spør seg selv og sine faglige rådgivere når du velger en høyskole store. I de fleste tilfeller, avhenger svaret av karrierevei du velger, om du tar en jobb som er relater