Amopage

Hvor mye penger har Pensjonert Army Officers få?

- Views 1
Advertisement

Hvor mye penger har Pensjonert Army Officers få?


En amerikansk offiser som pensjonerer en månedlig pensjonsutbetaling basert på hans lønn og ansiennitet. Imidlertid vil det nøyaktige pengebeløp han får avhenger av hans rang ved pensjonsalder, lengden på aktiv tjeneste, pensjonsalder og pensjonering systemet han valgt.

pensjons~~POS=TRUNC Eksempler

En amerikansk offiser som trekker seg etter 20 års tjeneste vanligvis vil motta en månedlig pensjonsutbetaling som er mellom 40 prosent til 50 prosent av sin månedlige aktiv tjeneste grunnlønn. Han vil motta 75 prosent av aktiv tjeneste grunnlønnen hvis han trekker seg etter 30 år. For eksempel vil en oberstløytnant (O-5) pensjon med 20 års tjeneste og grunnlønn på $ 8070 per måned får en pensjon mellom $ 3250 og $ 4050 avhengig av pensjonisttilværelse. Hvis han pensjonerte seg etter 30 år, ville han ha en base betale $ 8320 per måned og en pensjon på $ 6240 uavhengig av pensjonsordning. Han vil også få en årlig kostnad-of-living justeringer.

ulike planer

Hæren har tre forskjellige systemer for beregning av grunnpensjon fordel. Systemet gjelder for en bestemt offiser avhenger av når han kom inn i tjeneste. Den pensjonsutbetaling under alle tre systemene er knyttet til basislønn, det er ikke påvirket av spesiell lønn og godtgjørelser mottatt mens i aktiv tjeneste. Dessuten er den militære pensjonsutbetaling ikke påvirket av pensjonsytelser som utbetales av Thrift Savings Plan, som er den føderale motstykke til 401k skatte-utsatt avgang planer tilbys til ansatte ved private næringsliv.

Påmeldingsfrist

For offiserer som kom inn i hæren før til september 1980, med pensjon med 30 eller flere års tjeneste, er pensjonsytelse tilsvarende 75 prosent av sin sluttlønn ved pensjonsalder. For offiserer som deltok tjeneste fra september 1980 til juli 1986, pensjonen beregnet på “High-3” system som gjennomsnitt sin lønn i løpet av sine tre best betalte år. De ville få 50 prosent av dette beløpet hvis de pensjonert etter 20 år, 62,5 prosent av dette beløpet hvis de pensjonert etter 25 år og 75 prosent hvis de trakk seg tilbake etter 30 år.

Complex Option

Offiserer som vervet etter 1986 kan velge High-3 eller alternativ Redux system. Redux baserer pensjonsutbetaling på de tre best betalte år, men gjelder en lavere fordel multiplikator enn Høy 3 om tjenestemannen går av med pensjon før fylte 62 år En offiser under 62 pensjon med 20 års tjeneste ville få bare 40 prosent av grunnlønnen, eller 57,5 ​​prosent ved 25 år. I en alder av 62 den Redux multiplikator hopper til hva det ville ha vært under høy 3 plan så en offiser med pensjon etter 30 år ville få 75 prosent av grunnlønnen. Men Redux planen også betaler en $ 30000 lump-sum Career Status Bonus på 15 års tjeneste dersom offiser forplikter seg til å bo i minst fem år til. CSB er skattepliktig i år betalt, men kan investeres eller brukt som mottaker velger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-penger-har-pensjonert-army-officers-fa/ "

相关文章!
 • Hvor mye penger har du får for Head of Household på skatt? Hvor mye penger har du får for Head of Household på skatt?
  - 阅 0

  Hvis du er ugift eller vurdert ugift, i henhold til Internal Revenue Service (IRS) definisjon, på den siste dagen i året, er du kvalifisert til filen din skatt som leder av husholdningen. En leder av husholdningen filing status kan du ta et større st

 • Hvor mye penger har trygdemottakere Få i California? Hvor mye penger har trygdemottakere Få i California?
  - 阅 0

  California har en stor og robust sosial velferd nettet, administrert av California Department of Social Services. Avdelingen publiserer månedlig statistikk om størrelsen og omfanget av de offentlige hjelpeprogrammer, noe som gjør det lett å se hvor m

 • Hvor mye penger har en Singer Gjør for en konsert? Hvor mye penger har en Singer Gjør for en konsert?
  - 阅 1

  Innen musikk er helt subjektiv, med lønnsstatistikker som er over hele linja. En talentfull artist kan være sliter med å få huset sitt betaling, mens den ikke-så talentfull som sitter ved siden av ham er som vurderer å kjøpe en liten tropisk øy. På t