Amopage

Hvor mye koster en Trauma Surgeon Lag i året i gjennomsnitt?

- Views 0
Advertisement

Hvor mye koster en Trauma Surgeon Lag i året i gjennomsnitt?


Hvis du tenker på å bli en traumer kirurg på grunn av den lukrative lønn rekkevidde, er det forståelig. Lange timer og en stor mengde av student gjeld kan gi deg liten pause før du avgjøre om dette karrierevei, imidlertid. Din lidenskap for traumer spesialitet og for å hjelpe folk fortsatt kan være viktigere enn lønn, til tross for hvor høyt det er.

lønn Range

Ifølge en 2000 lønn undersøkelse av medlemmer av den østlige Association for kirurgi av Trauma, respondentene tjent mellom $ 90,000 og $ 528 000 årlig. Trauma er ansett som en spesialitet, og i 2008, rapporterte Bureau of Labor Statistics at median kompensasjon for leger og kirurger i spesialiteter var $ 339,738.

Faktorer som påvirker Lønn

Års erfaring utvilsomt spille en rolle i å bestemme kompensasjonen for traumekirurger. Respondentene i øst undersøkelsen hadde mellom 1 og 17 års erfaring, som kan forklare det store utvalget av lønn innenfor spesialitet. Utdanning kan også spille en rolle; over 66 prosent av respondentene i undersøkelsen var ikke bare aktive traumekirurger, men hadde også gjort sine takkøktene i traumesentre. Dataene i denne undersøkelsen også kan ha skjev høyere på grunn av 44 prosent av respondentene blir høvdinger for sine respektive traumesentre på den tiden de svarte.

Geografi

Bureau of Labor Statistics Occupational sysselsetting og lønn rapport fra mai 2010 viste at Wyoming er i dag den øverste betaler staten for kirurger generelt. Andre topp-betalende tilstander inkluderer Wisconsin, Utah, Tennessee og South Dakota. Eksakte lønnsdata er ikke gitt; i stedet, heter det i rapporten at lønns er minst $ 80 per time eller $ 166 400 i året, men kan faktisk være mer. Mens EAST medlemmer er i hovedsak basert i Nord-Amerika, merk at internasjonale medlemmer som oppfyller deres kvalifikasjoner er velkomne. Siden undersøkelsen svar var anonym, er det ikke klart hvor eller selv om geografi påvirket resultatene av denne undersøkelsen.

betraktninger

Bureau of Labor Statistics sier at kirurger generelt gjennomgå en lang periode med studier før til å bli aktive kirurger. Fire år med lavere grads studier er etterfulgt av fire år med medisinsk skole og mellom tre og åtte år med internship og bosted. Dette bidrar til å forklare hvorfor respondentene EAST undersøkelse varierte mellom 33 og 50 år. Det betyr også at når du har fullført hele kurset av trening for å bli en traumer kirurg, vil du sannsynligvis har samlet en svimlende sum av student lån gjeld. Mens høye lønninger som tilbys av traumer spesialitet er attraktive, er det viktig å huske at du må gjennomgå strenge og kost skolegang for å komme til det punktet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-koster-en-trauma-surgeon-lag-i-aret-i-gjennomsnitt/ "

相关文章!
 • Hvor mye koster en kirurgisk Tech Lag en time? Hvor mye koster en kirurgisk Tech Lag en time?
  - 阅 0

  Kirurgiske teknologer arbeider i operasjonsstuen som støttepersonell for kirurgen. De håndterer instrumenter, sting og forsyninger, og gir hva kirurgen behov under operasjoner. Ulisensierte helsearbeidere med en postsecondary sertifikat eller en knyt

 • Hvor mye koster en Pediatric sykepleier Lag en måned? Hvor mye koster en Pediatric sykepleier Lag en måned?
  - 阅 0

  En pediatrisk sykepleier er ansvarlig for omsorg for spedbarn, barn og ungdom i medisinske sammenhenger. Visning som et medlem av støttepersonell til en lege eller kirurg, leverer hun både palliativ omsorg og bistår med medisinske og kirurgiske prose

 • Hvor mye koster en gjennomsnittlig Sveiser Lag en måned? Hvor mye koster en gjennomsnittlig Sveiser Lag en måned?
  - 阅 0

  Sveisere er industrielle fagfolk som er opplært til å bli med metaller sammen ved å bruke riktig mengde varme. Sveiset metall danner en sterk binding som gjør det nyttig i et antall av produksjons- og konstruksjonsindustrien. Lønnssatser for sveisere