Amopage

Hvor mye koster det å starte en Chicken Restaurant?

- Views 0
Advertisement

Identifisere hvor mye penger det koster å åpne en restaurant der bare kylling serveres er i stor grad avhengig av hvordan kyllingen vil bli utarbeidet. Åpne en restaurant som serverer kylling forberedt på en rekke måter vil kreve kjøp av en rekke kjøkken utstyr. Visning stekt kylling i en restaurant betyr at eieren må kjøpe frityrgryter og olje til steking. Deponering av brukt frityrolje vil også representere en kostnad.

The Business Plan

Lag en forretningsplan som identifiserer det koster å starte opp en restaurant som serverer kylling som det eneste kjøttet. I tillegg til kostnadene ved mat, restaurant utstyr, og månedlige driftskostnader som arbeidskraft og verktøy skal identifiseres i forretningsplanen. Bestemme på hvor mye det vil koste og hvilke metoder vil bli iverksatt for å fremme restauranten også er en viktig del av forretningsplanen.

Restaurant Beliggenhet

Finne en rimelig sted for en restaurant representerer den største kostnaden. Plasseringen og temaet i restauranten vil avgjøre kostnadene til å leie eller kjøpe bygningen. Visning gourmet kylling retter i et arbeiderklassestrøk vil sannsynligvis ikke få inn oppskalere diners. Planlegger å åpne en restaurant som serverer kylling grillet over åpen flamme vil kreve et sted med god ventilasjon og spesielle brannvesen tillatelser. Hvis endringer i et valgt sted må gjøres for å imøtekomme flammen grilling, kan kostnadene bli uoverkommelige.

Reklame og markedsføringskostnader

Fremme en restaurant er dyrt. Trykte annonser, radio og TV er blant de mest populære måter å få inn sultne diners. Tenkt på å ha et nettsted utviklet for å fremme din restaurant. En en-side nettsted skal koste mindre enn $ 200.
Alle kostnader, inkludert adverting og markedsføring er utgifter, som må inkluderes i budsjettet delen av forretningsplanen.

Arbeidskostnader

Antall ansatte som kreves for å drive restaurant er avhengig av størrelsen på restauranten og åpningstider. En restaurant som er åpen for frokost, lunsj og middag vil trenge opptil 10 heltidsansatte.

mat Cost

Hver ingrediens som gjør opp en oppskrift representerer kostnader. Dersom kostnadene ved ingrediensene gå opp eller forventes å stige, bør denne informasjonen bli identifisert i forretningsplanen. Duplisere en oppskrift hver gang at bestemt parabolen er forberedt på en daglig basis, betyr parabolen vil smake det samme hver gang den blir servert. Tenk deg å gå til din favoritt restaurant og bestiller din favorittrett og oppdage den har en annen smak.

Andre utgifter

Opererer en restaurant som ikke har sit-down service vil ikke kreve møbler. Hvis restauranten henvender til eksklusive middagsgjester, vil møblene bli dyrt. Opprette et fasjonabelt spisestuen kan være dyrt, krever spesialitet belysning, duker og fint servise. Fra august 2009, har tenkt å bruke ikke mindre enn $ 25.000 for en restaurant som serverer stekt kylling og opp til $ 100.000 for å åpne en fine dining etablering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-koster-det-a-starte-en-chicken-restaurant/ "

相关文章!
 • Hvor mye koster det å starte en fancy restaurant?
  - 阅 0

  Åpne en fine dining etablering er veldig kapital og arbeidskrevende. Den eksklusive restauranten forretningsplan må gi for alle eventualiteter. Erfarne restaurant ledere, ansatte på kjøkkenet og mat servere må være så god som mat. Forskning og planle

 • Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana? Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana?
  - 阅 0

  For å endre navnet ditt i Indiana, må du begjæring til retten i fylket der du befinner deg. Navneendringen vil ikke skje før du mottar en rettslig velsignelse. Som med de fleste juridiske sammenhenger, er det retten og andre avgifter knyttet til pros

 • Hvor mye koster det å konvertere et soverom til et bad?
  - 阅 0

  Legge til et nytt bad til ditt hjem betyr bekvemmelighet for din familie nå og merverdi når du selger boligen. Ifølge National Association of Realtors, er et nytt bad en av de beste prosjektene for å forbedre verdien av ditt hjem. Som med alle invest