Amopage

Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana?

- Views 0
Advertisement

Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana?


For å endre navnet ditt i Indiana, må du begjæring til retten i fylket der du befinner deg. Navneendringen vil ikke skje før du mottar en rettslig velsignelse. Som med de fleste juridiske sammenhenger, er det retten og andre avgifter knyttet til prosessen. Du kan imidlertid begjæring til retten på egen hånd for å unngå å betale advokathonorarer.

Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana?

I Indiana, kostnaden for å endre navn varierer etter det fylket der du begjæring til retten for navneendringen. Delstaten Indiana har 92 fylker. Gjennomgå lokale regler for hvert fylke på Indiana Courts nettsted for å bestemme avgifter knyttet til en navneendring i fylket. For eksempel, som i 2011, det koster $ 136 for å endre navnet ditt i Delaware County, Indiana.

Hvordan du kan endre navnet ditt?

Du må begjæring til retten i fylket der du bor for å endre navnet ditt. En del av denne prosessen inkluderer legge ut et varsel om en begjæring om endring av navn i lokalavisen. Kunngjøringen må vises ved lov minst en gang i uken i tre uker. Retten krever den siste publiseringsdato skal være minst 30 dager før hørselen din date.

Hvilken informasjon trenger du å gi med dette programmet?

Å begjære retten til å endre navnet ditt, ta utfylt søknadsskjema til kontorist av domstolen i fylket der du bor. Hvert fylke har sine egne regler om antall kopier du er pålagt å ta med deg. Sjekk din lokale domstol regler før begjære retten. I tillegg til utfylt søknadsskjema, må du gi melding om Filing Proof of Publication som må inneholde et bevis på innkallingen som kjørte i avisen. Du må også ta med Indiana førerkort eller ID-kort, samt et gyldig USA pass for legitimasjon og statsborgerskap, henholdsvis på høringen.

Hvor lang tid tar det for navneendringen trer i kraft?

Forutsatt at du oppfyller alle kravene og riktig å kjøre programmet og gi retten med de nødvendige dokumentene, bør navneendringen trer i kraft ved avslutningen av høringen. Dommeren vil enten gi eller nekte begjæringen å endre navnet på høringen. Hvis dommeren gir begjæringen om endring av navn, vil han utføre en ordre som lovlig vil endre klag navn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-koster-det-a-endre-et-navn-i-indiana/ "

相关文章!
 • Hvor mye koster det å endre olje? Hvor mye koster det å endre olje?
  - 阅 0

  Når du tenker på kostnadene ved et oljeskift, husk kostnadene ikke er bare beregnet på bare dollar og cent. Før krype under panseret, være bevisste på blod, svette og tårer som ofte går inn i typisk gjør-det-selv-oljeskift. Gjør det selv Kjøpe olje o

 • Hvor mye koster det å endre navnet ditt i Ohio?
  - 阅 0

  I Ohio, endre navn er en langvarig prosess. Du må offentliggjøre en kunngjøring i avisen, sende inn en søknad og delta på en høring i tinghuset før navneendringen kan godkjennes. Folk forandrer navnene deres for en rekke legitime grunner som kan inkl

 • Hvor mye koster det å få en skilsmisse i Indiana?
  - 阅 0

  De økonomiske konsekvensene av skilsmisse varierer fra stat til stat. I Indiana, kan skilsmisse være en relativt enkel og billig prosedyre; men hvis partene er uenige om noen av de store bestemmelsene i skilsmisse resolusjon, må domstolene høre saken