Amopage

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

- Views 0
Advertisement

Badestamper har en rekke utgifter forbundet med dem som trenger betraktning når du planlegger å installere en. Selv om ingen av disse faktorer har en betydelig virkning på totalkostnadene, må deres kombinerte virkning tas i betraktning for budsjettering formål. Ikke alle badestamp eiere krever elementer som anses som forbedringer.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

Kjemikalier

Brom er det riktige valget for badestamper, siden det fortsetter å rense i høye temperaturer. Enten brom tabletter eller et todelt brom desinfiserende system kan koste mellom $ 20 og $ 80 i måneden, avhengig av størrelsen på karet, antall personer som bruker det, hvor ofte og hvor lenge den brukes hver gang. Legge balansering kjemikalier hver tredje måned når karet fylles med friskt vann, og i løpet av måneden etter behov, koster mellom $ 5 og $ 10 i måneden.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

Elektrisitet

Prisen på strøm per kilowatt-time varierer fra kraftselskap, men i gjennomsnitt, til kostnaden per måned varme en badestamp er 40 cent per oppvarming time. Boblebadet deksel, når på plass, holder temperaturen av vannet til en viss grad, avhengig av dekselet kvalitet og konstruksjon. Imidlertid, når termostaten avføler et fall i temperaturen på vannet, aktiverer den varmeren for å øke temperaturen, noe som tilsvarer strømforbruk. Timers bruk uten dekselet på gjennomsnittlig escaping varme og påfølgende strømforbruket for å opprettholde varme og strøm dysene.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

Vann

Multipliser antall liter vann i badestamp ved kostnaden av vann per gallon i byen din. En fullstendig endring av vann skjer hver tredje måned. Ekstra vannforbruket skjer ved topping av badekaret for å kompensere for sprut ut og fordampning, som varierer fra brukeren.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

Lighting

Badestamp lysene er allerede inkludert i strømforbruket gjennomsnittet for karet. Utvendig belysning på en gårdsplass eller en dekk under badestamp bruk må være beregnet på individuell bruker. Gangvei lys kan slås på en bane for å gi sikkerhet mens du går til og fra badestampen. I alle tilfelle, med mindre flomlys blir brukt, bør det ikke være noen betydelig kraftforbruket ved normal belysning.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

extras

Spa dufter og aromaterapi produkter er populære forbedringer som brukes av noen badestamp eiere. Disse produktene legger til de månedlige kostnadene av badestamp som gjør hot tub rengjøringsprodukter. Clarifier, defoamer, vannlinjen remover, cover renere og rensemiddel koster mellom $ 5 og $ 10 i måneden. Alle disse produktene er avhengig av hvor godt badestamp er tatt vare på og hvor mye bruk det blir.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

Deler

Deler som pumpe o-ringer, termostater, høy grensebrytere, pumper, varmeelementer og patroner for patron filter slites ut og må byttes. Patronene kan koste mellom $ 35 og $ 90, avhengig av størrelsen og merke av badestamp. Selv om reservedeler ikke kan kvantifiseres fordi de oppstår tilfeldig, er det et vederlag for driftskostnad som ikke kan overses.

Hvor mye koster det å betjene en badestamp?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-koster-det-a-betjene-en-badestamp/ "

相关文章!
 • Hvor mye koster det å betjene en kirke Bus?
  - 阅 0

  Å ha en kirke buss er en investering for din menighet som kan være til nytte for oppsøkende arbeid, samt øke medlemmenes deltakelse i tjenester og andre gruppeaktiviteter. Før du gjør investeringen, derimot, må du sørge for at kirken budsjettet kan s

 • Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana? Hvor mye koster det å endre et navn i Indiana?
  - 阅 0

  For å endre navnet ditt i Indiana, må du begjæring til retten i fylket der du befinner deg. Navneendringen vil ikke skje før du mottar en rettslig velsignelse. Som med de fleste juridiske sammenhenger, er det retten og andre avgifter knyttet til pros

 • Hvor mye koster det å konvertere et soverom til et bad?
  - 阅 0

  Legge til et nytt bad til ditt hjem betyr bekvemmelighet for din familie nå og merverdi når du selger boligen. Ifølge National Association of Realtors, er et nytt bad en av de beste prosjektene for å forbedre verdien av ditt hjem. Som med alle invest