Amopage

Hvor mye katolske prester får betalt?

- Views 0
Advertisement

Hvor mye katolske prester får betalt?


De to viktigste klassifiseringer av katolske prester er religiøse prester og bispedømmeprester. Religiøse prester tilhører en ordre, slik som fransiskan eller jesuittene. En prest, eller sekulær prest, arbeider under ledelse av biskopen i hans bispedømme. En bispedømme er en religiøs bydel som er delt inn i menigheter og styrt av en biskop. Biskopen tildeler prester til menighetene.

religiøse Priest

En religiøs prest, slik som jesuitt, tar et løfte av fattigdom. Noe han tjener går til hans ordre, og hver ordre støtter sine prester. I USA, Internal Revenue Service gjenkjenner løfte av fattigdom, og dermed fritar religiøse prester fra å betale føderal inntektsskatt.

bispedømmeprester

En prest ikke ta et løfte av fattigdom. Lønn blant bispedømmets prester variere i henhold til bispedømmet der de tjener. Kompensasjon er basert på lokale levestandard. Sogne gir prestens grunnleggende nødvendigheter. Sammen med en lønn, kan en prest får helseforsikring, pensjonsordning, boligkvarter og bilgodtgjørelse. Det var omtrent 30 000 bispedømmets prester i USA som i året 2002, i henhold til "katolske prester", en rapport lagt ut på University of Missouri-St. Louis nettside.

årslønner

Årslønn for bispedømmeprester varierte mellom $ 15 291 og $ 18 478 som i 2002, ifølge "romersk-katolske prester." Dette var høyere enn inntektsspredningen som for 1998, sitert av United States Department of Labor sin Occupational Outlook Handbook, som viste en årlig lønn mellom $ 12 936 og $ 15 483. Ytterligere fordeler, som for eksempel bolig, medisinsk forsikring, og en pensjonsordning, kan presse pakken verdi over $ 30 000 i året.

andre stillinger

I stedet for å presidere over et sogn eller fungerer som en religiøs prest, kan en katolsk prest ta en annen posisjon. Avhengig av sin utdannelse, han kan være en administrator på en høyskole, presidere over en privat skole, bli en sykehusprest, eller tjene på annen kapasitet. I slike tilfeller kan inntekten variere betydelig i henhold til stilling og omstendighetene.

Eksempel

Som ett eksempel, i juli 2011, en stillingsannonse for en ordinert katolsk prest for å tjene som prest kapellan for et sykehus tilbudt et minimum timelønn på $ 20.24, og en maksimal timelønn på $ 32.99. Den fulltids stilling tilbudt 32 ukentlige timer, noe som gjør årslønn på en prest for stillingen, tjene den maksimale rekkevidden, litt under $ 55.000. Stillingen var kvalifisert for ytterligere fordeler. Jobbkravene inkludert en Master of Divinity grad.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mye-katolske-prester-far-betalt/ "

相关文章!
 • Hvor mye koster Bygningsarbeidere får betalt? Hvor mye koster Bygningsarbeidere får betalt?
  - 阅 0

  Bygningsarbeidere er ansvarlig for å bygge en rekke boliger og kommersielle bygninger, broer, motorveier, tunneler og andre viktige strukturer. Deres jobb krever både trening, vanligvis gjennom en læretid, og fysisk styrke. Hvor mye penger bygningsar

 • Hvor mye bør jeg ta betalt for Commercial leie? Hvor mye bør jeg ta betalt for Commercial leie?
  - 阅 0

  Utleieboliger kan være en svært lukrativ måte å tjene penger - hvis du vet hva du gjør. Hvis du ikke vet hvor mye du skal ta betalt for kommersiell utleie på eiendommen din, og deretter finne ut. Med noen få forskningsmetoder og en forståelse av hva

 • Hvordan Slå opp Hvor mye LDS Tiende jeg betalt Hvordan Slå opp Hvor mye LDS Tiende jeg betalt
  - 阅 1

  "Bær hele tienden inn i forrådshuset, så det finnes mat i mitt hus, og prøv meg på denne måten, sier Herren, hærskarenes om jeg ikke vil åpne himmelens sluser og øse ut velsignelser, som det skal ikke være plass nok til å motta den." (Malaki 3:1