Amopage

Hvor mange stilker av korn til Plant for en familie på 6?

- Views 2
Advertisement

Hvor mange stilker av korn til Plant for en familie på 6?


Erfaring er den beste måten å finne ut hvor mye av noen grønnsaker til å vokse som personlige preferanser og forbruk priser varierer vilt fra en husstand til den neste. Dette er imidlertid ingen hjelp til begynnelsen gartner. Så skjøte etater har utviklet grunnleggende retningslinjer for å hjelpe gartnere avgjøre hvor mye du skal plante. Å gi 40 aks per person i løpet av vekstsesongen, for eksempel, bør gartnere purke 240 stilker av søt mais å mate en familie på seks, ifølge Virginia Cooperative Extension.

økende Corn

Mais tar opp store mengder hage plass; avhengig av variasjon, kan en enkelt 10-fots stilken gi bare ett øre av korn. Men hvis det er plass, søt, skarp smak av fersk mais er verdt innsatsen. Sukkeret i søt mais begynner å konvertere til stivelse i det øyeblikket den er høstet. Jo raskere det blir kastet inn i potten, er det mer søtt deilig det ferdige produktet. Ingenting kjøpt i en butikk kan sammenlignes med smaken av ørene trukket direkte fra hagen. Homegrown mais kan være tradisjonell gul eller gartnere kan plante stilker som vil produsere ører av hvitt, bi-farge, rød eller svart.

planting

Mais er varmekjære av natur, og bør ikke være plantet inntil den gjennomsnittlige jordtemperaturen kommer opp i minst 60 grader Fahrenheit; Dette betyr vanligvis rundt gjennomsnittet datoen for den siste frost. Sår frøene en tomme dyp og 4 inches hverandre. For å oppmuntre pollinering, erstatte tradisjonelle hage rader med masse beplantning eller blokker av frøplanter. For eksempel, i stedet for å plante 16 frø i en enkel, lang rekke, sår dem i en firkant skape 4 korte rader med 4 frø hver. Når spirene er ca 2 inches høy, tynn tomten, forlater en fot plass mellom plantene.

Utbytte

Hver modne stilken av korn frembringer en eller to i full størrelse aks, selv om mange varianter vil frembringe en liten, men spiselige, tredje øre nær bunnen av stilken. I gjennomsnitt for hver 10 føtter hage plass, kan gartnere forvente å høste 10 til 20 i full størrelse aks. Dette betyr at en familie på seks må dedikere 240 fot av hagen plass til korn for å sikre en tilstrekkelig avkastning.

betraktninger

Det er mange faktorer som kan påvirke mengden mat en hage gir hvert år: vær, klima, sykdommer og skadedyr, for å nevne noen. En måte å bidra til økt produktivitet, er å velge high-yield søte liktorn, for eksempel "Jubilee" eller "Trucker favoritt." Ikke bare gjør disse ørene fyller godt ut, de også beholde mye av sin smak når de behandles for langtidslagring. I tillegg, i varmere klima, gartnere ofte kan plante mais i tidlig på våren og igjen i tidlig høst, klemme to avlinger ut av en enkelt sesong. I alle områder, kan høsten bli forlenget ved å plante blokker av mais hver uke fra våren til midtsommer, eller ved å plante flere varianter samtidig, forutsatt at de modnes på ulike priser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mange-stilker-av-korn-til-plant-for-en-familie-pa-6/ "

相关文章!
 • Hvor mange prosent å spare til pensjonisttilværelsen Hvor mange prosent å spare til pensjonisttilværelsen
  - 阅 0

  Ifølge United States Department of Labor, mindre enn halvparten av alle amerikanere har faktisk funnet ut hvor mye de må spare for å trekke seg tilbake. En annen overraskende tallet er at over 10 prosent av de private arbeidstakere med 401 (k) tilgan

 • Hvor mange ark av kryssfiner til å bygge kjøkkenskap? Hvor mange ark av kryssfiner til å bygge kjøkkenskap?
  - 阅 1

  De fleste små kjøkken krever et minimum av seks overskap. To til tre skap på hver side av vasken på den øvre vegg gir avgjørende lagringsplass. Det samme veggen vil typisk ha fire eller fem lavere skap med plass til oppvaskmaskin og liten kolonne med

 • Hvordan finne ut hvor mange fliser for å Tile en Floor Hvordan finne ut hvor mange fliser for å Tile en Floor
  - 阅 0

  Flislegging et gulv er et prosjekt ofte håndteres av praktiske huseiere som håper å spare penger på installasjonskostnader. Når det er sagt, mange finner seg forvirret når det gjelder å lage en materialliste: de kan ikke finne ut hvor mange fliser er