Amopage

Hvor mange Kompresjoner er nødvendige når du gjør HLR?

- Views 3
Advertisement

Hjerte-lunge-redning (HLR) er en førstehjelp teknikk som brukes til å hjelpe folk som ikke puster eller som har ingen hjerteslag. HLR kombinerer redning puste sammen med brystkompresjoner å kjøpe ofre litt tid i krisesituasjoner for å hjelpe dem å overleve inntil medics ankommer. For de som tilbyr assistanse, er det viktig å vite riktig HLR teknikk og å innse at, avhengig av alderen på offeret, teknikkene er forskjellige.

Voksen

Ved anvendelsen av HLR, enhver person som er 9 år eller eldre mottar voksen HLR. Selv om den ideelle scenario for HLR er en kombinasjon av redning puste sammen med brystkompresjoner, hvis du aldri har fått opplæring i HLR, kan du bare ønsker å prøve brystkompresjoner uten å forsøke å puste. Men før du begynner HLR, må du finne ut om pasienten er bevisst. For å gjøre dette, trykk den enkelte på skulderen og spør: "Er du ok?"

Når du har bestemt at personen trenger hjelp, plasserer du to fingre på brystbenet. Sternum er stedet hvor nedre ribbeina møtes. Når du har funnet sternum, må du plassere hælen på den andre hånden over fingrene. Dette er stedet du skal utføre brystkompresjoner. For å gjøre dette, bør du plassere en hånd på toppen av den andre, interlacing fingrene. Lås albuene og bruke kroppsvekten til å skyve ned på offerets bryst. Du skal presse ned mellom en og en halv og to inches. Kompresjoner skal utføres med en hastighet på ca. tre hvert sekund. Hvis du kombinerer brystkompresjoner med å puste, bør du gjøre 15 eller 30 kompresjoner og deretter to innblåsninger. Hvis du ikke er med på offeret puster, du bare fortsette en jevn fart på kompresjoner og fortsetter til enten paramedics ankommer eller du ser tegn til vekkelse fra offeret.

Barn

Hvis du har å gjøre med et barn (i alderen 1 til 8), være spesielt nøye med å plassere hendene i riktig posisjon. For å finne det rette stedet å plassere to fingre på sternum og deretter sette hælen på den andre hånden direkte på toppen av fingrene. Fordi et barn er mindre og mer skjør, er mindre press nødvendig ved administrering kompresjoner. Man vil bruke bare en hånd og trykke ned mer enn en tomme. Hvis du hører eller kjenner en svak cracking lyd, bruker mindre press på påfølgende kompresjoner. For barn er det mer viktig at du puster på dem under HLR. Vanligvis må du gjøre fem kompresjoner for hvert åndedrag, utføre denne syklusen tjue ganger før du sjekker barnets vitale tegn. Hvis det ikke er noen tegn til liv, så bør du fortsette denne prosedyren til hjelpen kommer.

Baby

Babyer under ett er svært utsatt for feil utført brystkompresjoner fordi de har svært delikat ribcages, så du må bruke en god del av forsiktighet når du prøver å redde et spedbarn. For å finne riktig sted på brystet å gjøre kompresjoner på en baby du må plassere tre fingre i midten av spedbarn bryst. Den øverste finger skal være på en tenkt linje parallelt med spedbarnets brystvorter. Løft toppen fingeren opp og bare komprimere med to nederste fingrene. Kompresjonen bør bare være ca en halv tomme dyp. Utfør fem kompresjoner etterfulgt av en pust, gjenta denne syklusen tjue ganger før du sjekker babyens pust og puls. Hvis du ikke får noen reaksjon, må du fortsette HLR innsats før ambulansen kommer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mange-kompresjoner-er-nodvendige-nar-du-gjor-hlr/ "

相关文章!
 • Hvor mange Logger er nødvendig for å bygge en tømmerhytte? Hvor mange Logger er nødvendig for å bygge en tømmerhytte?
  - 阅 0

  Bestemme hvor mange stokker det tar å bygge en tømmerhytte kan bli sett på som en grunnleggende matematisk problem. Komponentene skal være på størrelse og type av kabinen som skal bygges, størrelsen av stokkene som skal anvendes, er høyden på veggene

 • Hvor mange behandlinger er nødvendig for laser hårfjerning?
  - 阅 1

  Hvis du har bestemt deg for å bli kvitt pesky kroppshår ved hjelp av laser hårfjerning, er et felles anliggende hvor mange behandlinger det vil ta. Laser hårfjerning innebærer både en forpliktelse over tid og betydelig utgifter. Men din suksess ved h

 • Hvor mye Hørselsvern er nødvendig når Shooting?
  - 阅 0

  Ekstremt høye lyder som overgår en høy mengde desibel (dB) kan føre til skade på det indre øret som fører til hørselstap. Hørselsvern er nødvendig når avfyring våpen. Det finnes forskjellige typer materiale for å PROTCT ørene. Selv bruker de "fingren