Amopage

Hvor mange år på skolen tar det å bli en Cop?

- Views 0
Advertisement

Hvor mange år på skolen tar det å bli en Cop?


Den opplæringen som kreves for å bli en politimann begynner med high school diplom. Etter at du har fullført videregående skole du antall år med skolegang varierer avhengig av politiet du ønsker å jobbe for så vel som andre erfaring i høyskole eller militærtjeneste. Dette skolegang er i tillegg til den opplæringen som kreves når du er tatt opp til politiet som trainee.

Videregående skole

Alle politiet avdelinger krever at deres søkere har en fire-års high school diplom eller tilsvarende GED. Dette er det minimum av utdanning er nødvendig utenfor politiet makt for å bli en offiser. Et minimum 21 år er vanligvis nødvendig for adgang til traning for å bli en politimann så søkere kan velge å gå på college rett etter videregående skole i påvente av sin 21-årsdag.

College Education

Avhengig av politiet du ønsker å delta, kan du bli pålagt å skaffe enten en to-årig knytte grad fra et community college eller en fire-årig utdanning fra et akkreditert høyskole eller universitet. Tilstedeværelsen av en høyskole grad i et beslektet felt som rettssystemet kan, i henhold til fred offiser Jobs, gi politifolk en høyere startpenger og flere muligheter for avansement i feltet.

Opplæring

Når du har angitt politiskolen trening, vil du bli bedt om å fullføre en 12- til 14-ukers kurs før adgang til politiet. Denne treningen er også tilbys ved noen universiteter som University of Illinois som huset et 480 timers kurs over en 12 ukers periode på 40 timer med trening per uke. Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du være kvalifisert for plassering på kraften som er nødvendig utdanning for å bli et kontor vil bli fullført.

Military Experience

For dem som ønsker å komme inn i politiet etter militærtjeneste, er den opplæringen de fikk i de væpnede styrkene brukes til å bestemme aksept i stedet for videre utdanning etter videregående skole. Noen politi akademier også vise militær erfaring mer gunstig enn en tradisjonell utdanning. For eksempel, Philadelphia Police Department pris veteraner en 10-punkts boost på deres opptaksprøver, en pris ikke tilbudt noen annen type søkeren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mange-ar-pa-skolen-tar-det-a-bli-en-cop/ "

相关文章!
 • Hvor mange år på skolen tar det å bli en fødeavdeling sykepleier? Hvor mange år på skolen tar det å bli en fødeavdeling sykepleier?
  - 阅 0

  Fødeavdeling eller neonatal sykepleiere har det privilegium å arbeide med nyfødte og deres mødre i sykehus. De trenger spesialisert trening i å arbeide med gravide kvinner og nyfødte barn, som krever år med trening og utdanning. Bureau of Labor Stati

 • Hvor mange år på skolen tar det å bli kokk? Hvor mange år på skolen tar det å bli kokk?
  - 阅 0

  De fleste kokker har noen formell trening; men formell opplæring er ikke en forutsetning for ansettelse. Flere har lært seg håndverket fra arbeider under mentor-kokker eller gjennom en intern program. Eksamen fra en kulinarisk akademi eller opplæring

 • Hvor mange år med college tar det å bli barnelege? Hvor mange år med college tar det å bli barnelege?
  - 阅 1

  Det er noen ting du må være født med å være en barnelege: medlidenhet, ønske om å jobbe med barn og en svak berøring. Å ha et godt hjerte betyr ikke at du kan bare hoppe inn i et kontor og starte diagnostiseringen syke barn. Du må gå gjennom år med c