Amopage

Hvor mange ampere Vil en 5,0 Farad kondensator støtte?

- Views 0
Advertisement

Hvor mange ampere Vil en 5,0 Farad kondensator støtte?


Sterk musikalsk innflytelse fra trommer og bass krever store energilagring og rask utladning. Målt i farad, er bilstereo kondensatorer tilkalt for å levere denne lagrede energien. Hetten husene belaste levert av bilens ladesystem, og raskt utslipp spenning som trengs av de tilkoblede forsterkere. Fem-Farad kondensatorer kan i teorien støtter en rekke forsterkere, med totale effekten trekke være den viktigste faktoren.

Rollen til kondensatorer

Bilstereo kondensatorer varierer fra 0,5-Farad enheter for mindre grunnleggende bilstereoer til enhetene som gir fem farads og mer. Disse brukes til å dempe virkningene av store strømtrekk fra kraftige bilstereoer på en standard kjøretøy ladesystem: dim lykter, svak kjøretøy respons og svak lyd. Som sterke musikalske toner stille økte krav til en forsterker, vil forsterkeren trekker strøm etter behov fra bilen for å møte denne etterspørselen. Kondensatorer spenninger i overkant av standard 12 volt kreves av bilstereo utstyr for å operere, lindre belastningen på bilens ladesystem.

Forsterker Krav

Alle bilstereo forsterkere krever minimum 12 volt til å komme nær de spesifiserte wattstyrke krav fra produsenten. Siden svært få biler bo på 12 volt, gitt elektriske krav fra annet tilbehør, kan lyden lider av en mangel på strøm. Hvis du hadde tre forsterkere koblet og ikke spille av lyd, ville de alle trekke omtrent 12 til 14 volt på standby. Mengden av elektrisk trekning fra hver forsterker er derfor en funksjon av de musikalske frekvenser hver amp er på, snarere enn den fysiske mengde forsterkere. For de fleste elektriske kravene er fra lav bass og diskant, med mellomtonefrekvenser plassere mindre av en samlet belastning på systemet.

Farads vs. Effekt

En kondensator i en kraftig bil stereo sjelden oppfyller sine spenning utgang begrensninger. Denne spenningen overhead er nyttig i tilfelle av flere forsterkere krever høye mengder av spenning på en gang. Den generelle tommelfingerregel er en farad per 500 watt forsterker uavgjort. Husk at de fleste forsterkere ikke når sine drifts topp. Den viktigste faktoren er derfor totale effekten utgang, målt som RMS eller "Effektivverdi." Dette betyr gjennomsnittlig utgangseffekt.

strømstyrke

Strømstyrke er en viktig faktor for å evaluere den angitte effekten av en forsterker. Husk at det er omtrent en 10: 1 forhold mellom strømstyrken uavgjort og wattstyrke. Du kan bekrefte dette ved å se på sikringene på forsterkeren. En enkelt 30-amp sikring betyr at forsterkeren kan produsere 300 watt på de fleste. A-rating på 500 watt eller mer med en 30-amp-karakter forsterker refererer til toppeffekt, oppnåelige for svært korte perioder før sikringen går. Tenk på dette når du bygger ditt system og velg kondensator.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-mange-ampere-vil-en-5-0-farad-kondensator-stotte/ "

相关文章!
 • Hvor mange ampere Har en Fishfinder Tegn? Hvor mange ampere Har en Fishfinder Tegn?
  - 阅 0

  En fisk finder kan gi en sportsfisker med en utmerket måte å lokalisere fisk langt under vannoverflaten. Men de fleste ekkolodd trekker strøm direkte fra båtens batteri. Selv om disse ekkolodd kommer i en rekke størrelser og funksjoner, finne den ret

 • Hvor mange ganger vil en Process Server Forsøk å tjene? Hvor mange ganger vil en Process Server Forsøk å tjene?
  - 阅 0

  Mekanikker Process service En prosess server oppfyller flere funksjoner. En prosess server serverer tiltalte i en sivil rettssak med innkalling og underskriftskampanje eller klage innlevert av saksøker i en sak. En prosess server serverer stevninger

 • Hvor mange bilder vil en CD Hold?
  - 阅 0

  Det er mange måter online og offline å dele digitale bilder. Opptak til en CD er en av de enkleste, billigste måtene å fysisk dele digitale bilder, men hvor mange bilder kan en CD holde? Det er noen faktorer å vurdere for å finne svaret. CD Kapasitet