Amopage

Hvor lenge Svangerskap Siste hos hunder?

- Views 0
Advertisement

En hund svangerskap varer ni uker, regnet fra siste parring. Den gravide kvinner vil levere 59 til 63 dager etter befruktning. Hvis hun har blødning eller utflod før slutten av svangerskapet, ta henne med til veterinæren for å sikre at hun ikke miste henne kull eller lider av en infeksjon.

Identifikasjon

De fleste hunder har ingen fysiske endringer før fem uker av svangerskapet, men noen vise tegn til "morgenkvalme" rundt tre uker sammen.

betraktninger

Hennes ernæringsmessige behov endres som graviditeten utvikler seg, og hun skal spise omtrent dobbelt henne vanlig porsjon av den åttende svangerskapsuke.

fordeler

Din gravid hunden trenger for å opprettholde en regelmessig mosjon rutine for å holde henne i god form, noe som gir en enklere levering.

Forebygging / løsning

Overvåk henne nøye under fødselen for å hindre henne fra å ha svangerskapskomplikasjoner som eskalere. Noen hunder trekker å unge i det private, men sjekk med jevne mellomrom.

Misforståelse

Det er en myte at hundens temperaturen synker innen 24 timer etter fødselen. En endring i temperatur er bare ett av tegnene på at arbeidskraft er i ferd med, ikke den primære.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lenge-svangerskap-siste-hos-hunder/ "

相关文章!
 • Hvor lenge hetetokter Sist Etter en hysterektomi? Hvor lenge hetetokter Sist Etter en hysterektomi?
  - 阅 0

  Hetetokter er svært vanlig etter en hysterektomi. De varierer avhengig av om hysterektomi ble kombinert med en ooforektomi, en fjerning av eggstokkene. De er forårsaket av endringer i hormoner etter reproduktive systemet gjennomgår traumer av kirurgi

 • Hvor lenge Opphavsrett Siste? Hvor lenge Opphavsrett Siste?
  - 阅 0

  Selv om amerikanske loven sier en "automatisk copyright" gjelder når et verk er skapt i et fast medium, skaper en formell opphavsretts en offentlig erklæring av eierskap for arbeid av en kunstnerisk eller intellektuell natur. Følgende informasjo

 • Hvor lenge Oppslag Sist på Craigslist? Hvor lenge Oppslag Sist på Craigslist?
  - 阅 0

  Hvor lenge et oppslag varer på Craigslist er avhengig av flere ulike faktorer, som for eksempel hvilken type annonse, enten det er en betalt annonse og stedet der det blir lagt ut. Det er også regler for hvor ofte du kan legge inn og hvor mange innle