Amopage

Hvor lenge må jeg Cook en 1 1/2-tommers New York Strip Steak?

- Views 0
Advertisement

The New York strip steak er kjent av mange navn, blant annet Kansas City stripe, Delmonico, strip steak og Club biff. Uansett hva du kaller det, er New York strip steak fra den korte loin av biff og regnes som en øm kutt. Når du velger New York stripe steker, la ca 12 til 14 unser per person.

Hvor lenge må jeg Cook en 1 1/2-tommers New York Strip Steak?

om sluttresultatet

Ifølge US Department of Agriculture, vil en middels sjeldne biff har en indre temperatur på 145 grader F. En middels biff vil lese 160 grader F på et termometer, mens en godt utført biff vil være 170 grader C eller høyere. Bruken av en kjøtt-termometer Det anbefales helst kjøtt blir kokt, uansett hvilken metode som brukes.

Hvor lenge må jeg Cook en 1 1/2-tommers New York Strip Steak?

På grillen

For å lage en 1 1/2-inch New York strip steak på grillen, vil du trenge glør i en del av grillen og et sted for mindre indirekte varme. Krydre biffene etter smak og legg over glør. Svi hver side av biff i 4 til 5 minutter. Overfør biffene til den kjøligere delen av grillen og stek i ytterligere 4 til 5 minutter på hver side for en middels sjeldne biff. Tilsett 1 til 2 minutter på hver side for medium og 3 til 4 minutter for en godt utført New York stripen.

Hvor lenge må jeg Cook en 1 1/2-tommers New York Strip Steak?

Under Broiler

Sett ovnen rack på øverste nivå innstilling av ovnen. Forvarm broiler. Plasser erfarne New York stripe steker i et enkelt lag på en broiler pan og sentrere på risten under broiler element. Stek biffene i 2 til 3 minutter på hver side eller til ønsket brun er oppnådd. Ta kjelen fra ovnen og justerer ovnen rack til sentrum innstillingsnivået. Plasser biffene tilbake under broiler og stek i 2 til 4 minutter lenger på hver side for en middels sjeldne biff. Legg til flere minutter for medium og godt gjort. Test med et steketermometer for å sikre riktig sluttresultatet.

Hvor lenge må jeg Cook en 1 1/2-tommers New York Strip Steak?

I en stekepanne

Tykke biffer koker ikke godt av stekepanne metoden fordi den ytre delen av biff kan brenne før kjøttet har kokt til ønsket temperatur. For å løse dette problemet ved å bruke en stekepanne som er ovn trygt. Forvarm ovnen til 350 grader F. I skillet, varme 2 ss olje og svi biffene over middels høy varme på begge sider. Overfør skillet til ovnen og stek i ca 2 til 4 minutter på hver side for medium sjeldne, 3 til 5 minutter for medium og 4 til 6 minutter for godt utført.

Hvor lenge må jeg Cook en 1 1/2-tommers New York Strip Steak?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lenge-ma-jeg-cook-en-1-1-2-tommers-new-york-strip-steak/ "

相关文章!
 • Hvor lenge må jeg Cook en Largemouth Bass i ovnen? Hvor lenge må jeg Cook en Largemouth Bass i ovnen?
  - 阅 0

  Largemouth bass er høyt både som et spill fisk for sportsfiskere, og som et måltid av fisk elskere. Kjøttet er magert og lettkrydret, noe som gjør den velegnet for de fleste oppskrifter som hvit i kjøttet fisk. Baking en bass er en av de enkleste til

 • Hvor lenge må jeg Cook vafler på et vaffeljern? Hvor lenge må jeg Cook vafler på et vaffeljern?
  - 阅 0

  Tiden det tar å lage vafler i et vaffeljern er avhengig av merke og modell av vaffeljern. Det er flere tegn du kan se etter, men å bestemme når vafler er ferdig. indikatorer De fleste vaffeljern har en slags indikator for å varsle deg når vaffelen er

 • Hvor lenge må jeg Cook Churrasco? Hvor lenge må jeg Cook Churrasco?
  - 阅 0

  Churrasco er en type grillet biff, vanligvis fremstilt av skjørtet eller flanke kutt av storfekjøtt. Denne typen kjøtt har en tendens til å være relativt tøff og krever spesiell oppmerksomhet på grillen. Nøkkelen til å forberede god churrasco er mørn