Amopage

Hvor lenge kan jeg bake en Tinte Raw Apple Pie?

- Views 0
Advertisement

Hvor lenge kan jeg bake en Tinte Raw Apple Pie?


Frukt pies er en flott dessert som helst på året, men de kan være tidkrevende å lage, særlig hvis du er på en stram tidsplan. Heldigvis forhåndslagde hjemmelagde eplekaker er fryse også, noe som betyr at du kan sette sammen flere når du har tid og lagre dem i fryseren for fremtidig baking.

Pie-Baking Basics

Sammenlignet med noen desserter som krever en lang liste over ingredienser, eplekaker er utrolig enkel. Hjemmelaget piecrust samtaler for fire enkle ingredienser: mel, salt, fett og isvann. Ved hjelp av en piecrust mix sparer tid, men for frysing formål, unngå å bruke frossen forhåndslagde piecrust. Sin smak og tekstur vil bli påvirket dersom bakt kaken er refrozen. Apple fyller seg selv kan være så enkelt eller så forseggjort som din oppskrift tilsier, men på sitt mest grunnleggende, er det i hovedsak består av epler, søtningsmiddel, krydder og et fortykningsmiddel, som vanligvis er mel eller maismel.

Samlebånd

Enten du monterer en pai eller mange for frysing, vil hver pai trenger en bunn og en topp skorpe. Når de er rullet ut og kuttet for å passe kaken plate, kan du sette dem til side på et bord eller på vokset papir før fyllet er klar. Du kan også stille dine pai plater med bunn skorper og sette dem til side mens du forbereder eplene og andre ingredienser som brukes til å fylle dem. Når paier er fylt opp, arrangere de beste skorper på toppen og kutte overflødig av, slik at ca 1/2 tommers for tetting av kaken og krympe kantene. Husk å bruke metallkakeplater eller engangsaluminiumsgryter for paier ment for frysing, som baking en frossen pai forhåndsmontert i en glassplate kan føre til at det å bryte når den utsettes for ovnen er høy varme. Dette er ikke et problem hvis du har planer om å tine kaken før bakervarer det.

Baking Pies

Tinte rå eplekaker skal bakes på samme måte som rykende fryste paier i en ovn som er forvarmet til riktig starttemperatur. Noen oppskrifter ring for en temperatur under hele steketiden, som kan variere fra 350 til 425 grader Fahrenheit, mens andre krever en utgangstemperatur på 450 C i de første 10 til 15 minutter, og deretter en lavere temperatur på 350 til 375 grader F i løpet av de siste 30 minutter eller så. Begge metodene krever total steketid på rundt 45 minutter.

betraktninger

Det er best å bake frosne eplekaker ved å ta dem direkte fra fryseren, og plassere dem umiddelbart i en ovn forvarmet til 450 F. Du bør bake paier utgangspunktet i ca 20 minutter, og deretter redusere varmen til 375 C og stek i 20 30 minutter, eller til skorpen er lys brun. Ikke la en helt tint rå eplepai å bo i romtemperatur i mer enn noen få minutter for å redusere veksten av bakterier i jordskorpen og fylling. Etter steking, la kaken avkjøles i ca 15 minutter og avkjøl. Kast rester etter to eller tre dager, som en plett som har vært tint fra frossen tilstand ikke kan fryses på nytt. Hvis du baker en butikk-kjøpte frosne rå eplepai som har tint, må du følge pakke retninger for best resultat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lenge-kan-jeg-bake-en-tinte-raw-apple-pie/ "

相关文章!
 • Hvor tidlig kan jeg bake kaker for en Stablet bryllupskake? Hvor tidlig kan jeg bake kaker for en Stablet bryllupskake?
  - 阅 0

  Å ta på seg oppgaven med å bake en bryllupskake er mye ansvar. I stedet for scrambling dagen før bryllupet for å bake, frost, skjære, stable og dekke kaker, kan du spare noen få hodepine ved å bake på forhånd. Hvor mye tid du kan spare, avhenger av h

 • Hvor lenge kan jeg lagre Made Frosting? Hvor lenge kan jeg lagre Made Frosting?
  - 阅 0

  Smør og melk Mange glasurer er laget med smør og melk. Disse glasurer må være nedkjølt, og på grunn av ingrediensene disse glasurer en tendens til å ødelegge raskere. Ifølge WhatsCookingAmerica.net, butter frosting som bruker melk og smør kan lagres

 • Hvor lenge kan jeg bo i mitt hus etter jeg overgi den i en konkurs? Hvor lenge kan jeg bo i mitt hus etter jeg overgi den i en konkurs?
  - 阅 0

  Hvis du overgi huset som en del av konkurs fortsetter, er det flere juridiske prosesser som må skje. Fordi disse ikke vil skje umiddelbart, vil du være i stand til å bo i ditt hjem for en stund etter at du overgi den. Men det er ingen fastsatt tid at