Amopage

Hvor lenge bør du vente mellom Tanning i Tanning senger?

- Views 1
Advertisement

Konsekvent tanning økter er nøkkelen til å utvikle en gylden brunfarge. For å oppnå de ønskede resultater bør du vurdere å tre til fem tanning økter per uke. Ved lov hver solingen må være fordelt på minst 24 timer etter at du har fullført en tidligere solingen. Avhengig av huden din hudfarge, kan lengden på hver solingen variere. Solstudio personalet kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om solingstid, tanning utstyr eller hvordan du skal oppnå de ønskede resultater.

timing

Innendørs tanning sessions er tidsbestemt. Basert på din hudfarge og hvor ofte du har vært tanning, er hver økt justeres i timing for å hjelpe huden din i produksjonen av melanin. Melanin er et kjemisk stoff som produseres av huden som utvikler tan farge. Hvis du er ny til innendørs tanning den første økten bør begynne med en kort økt rundt 5 minutter for høy intensitet enger, eller rundt 8 minutter for lav intensitet senger. Basert på resultatene av den første økten vil du være i stand til å justere neste økt tilsvarende ved å øke med et par minutter eller redusere økten av et par minutter. For erfarne tanners som hyppig sine salonger et par ganger i uken, kan økter variere avhengig av hudfarge og maksimum tid tillatt per seng. Hver Solseng har en maksimumstiden som kan bli brukt i sengen. Solarier vil ikke tillate økter over den maksimale avsatte tiden av sikkerhetsmessige grunner.

tanning Sessions

Når du tan på en jevnlig basis er det viktig å være oppmerksom på huden din. Når du har fullført en solingen, må du vente 24 timer før neste økt med tanning bed produsenter og FDA (Federal Drug Administration). Solarier som holder seg til denne politikken vil ikke la deg tan inntil 24 etter forrige økt, og vil minne deg om politikken. Etter hver økt bestemme hvordan huden din reagerte. Hvis huden føles følsom for berøring eller har noen hint av smertefull brenn bør du avslutte tanning før disse følelsene avta. Hvis huden din reagerte positivt på økten og føles normal du er klar til å fortsette tanning med neste økt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lenge-bor-du-vente-mellom-tanning-i-tanning-senger/ "

相关文章!