Amopage

Hvor lang tid tar Paint Sist på vegger?

- Views 0
Advertisement

Hvor lang tid tar Paint Sist på vegger?


Spør hvor lenge malingen varer på veggen er lik spør hvor lenge en stor konfekteske vil vare. Det skal vare i lang tid, men i all sannsynlighet, vil det ikke vare så lenge du vil. Dersom veggen er plassert i et hermetisk lukket rom, kan det vare evig, men livet skjer. Levetiden til en innvendig maling jobb vil variere avhengig av en rekke faktorer.

Velge Paint

Du kan bli fristet til å velge maling basert på garantien som tilbys av produsenten. Det er ikke uvanlig å finne garantier for 25 år eller enda en levetid. Kostnaden av malingen øker rutinemessig med lengden på garantien. Mens en bedre kvalitet maling kan ha en større levetid, bør du vurdere din livsstil når du velger en maling. Hvis du fødte lett og ofte pusse opp, kan du finne deg selv males hvert femte år eller mindre. Hvis du er fornøyd med nøytrale farger eller avskyr maleri, kan en bedre kvalitet maling være et bedre valg. Husk at garantien dekker kun produsentens feil. Riktig vegg forberedelse og maling søknad kan påvirke lakkens levetid mer enn selve malingen.

Paint Finish

Velge riktig lakken kan påvirke levetiden til din maling jobb. Flat-finish maling dekker godt, men er vanskeligere å rengjøre enn blankere finish. Bruk flat-finish maling i lite trafikkerte områder som stuer, tett og master soverom. Eggeskall og satin finish er blankere enn flat, men mindre skinnende enn halvblank og glans. Generelt, jo mer glanset finish, jo lettere overflaten er å rengjøre. Bruk blankere finish i høy trafikk områder som barnas rom, kjøkken, bad og vaskerom områder. Husk, høyglanset maling vil fremheve overflateujevnheter og maleri feil slike som pensel og rullestrøk.

Utleie

I de fleste jurisdiksjoner, er utleiere pålagt å bruke blyfri maling og reparere skadet eller avskallet maling, men er ikke nødvendig å male på en rutinemessig basis for estetiske grunner. Men mange utleiere gjør det til en vane male innvendige vegger før hver endring av leieforholdet. Hull i vegger fra henger bilder, eller enda verre, er vanlig når du arbeider med leie bolig. Skraper i lakken oppstår ofte under flytteprosessen. En fersk maling jobb lokker potensielle leietakere og gjør det lettere å vurdere skader når de forlater.

barn

Tilstedeværelsen av barn kan påvirke levetiden på malte vegger på flere måter. Ditt valg av farge og dekor for en barnehage kan bli raskt utdatert som barnet vokser og utvikler sin egen individuelle personlighet og farge preferanser. Fargestifter, markører og klissete fingre klarer å finne veien på nesten alle underlag i et hus. Hvis du har barn i huset, spesielt små barn, er det ikke urealistisk å trenge å male innvendige vegger hver to til tre år.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lang-tid-tar-paint-sist-pa-vegger/ "

相关文章!
 • Hvor lang tid tar Detox Siste?
  - 阅 0

  Å gjøre en livsstilsendring som å slutte å røyke sigaretter eller marihuana, ikke drikker eller bruker noen illegale rusmidler eller ikke lenger overmedicating med reseptbelagte og over-the-counter narkotika er et stort skritt. Forstå detox prosessen

 • Hvor lang tid tar Suboxone Siste?
  - 阅 0

  Suboxone er en reseptbelagte medisiner indisert for behandling av avhengighet til opioider eller opiater (syntetisk eller ikke-syntetiske codeine- eller morfin avledet narkotika, henholdsvis). Det ble godkjent for dette formålet av US Food and Drug A

 • Hvor lang tid tar rømme Sist gang åpnet? Hvor lang tid tar rømme Sist gang åpnet?
  - 阅 0

  Melk og fløte er potente matvarer, rik på proteiner, fett og vitaminer, men de er også svært forgjengelig. En måte å bevare sin ernæring for senere bruk er ved å utnytte naturlige gjær og bakterier, som sur melk og hindre mindre ønskelige mikroorgani