Amopage

Hvor lang tid tar det for Gumpaste blomster til tørr?

- Views 0
Advertisement

Hvor lang tid tar det for Gumpaste blomster til tørr?


Når en viktig begivenhet nærmer seg, trenger du ikke ønsker å finne ut for sent at det ikke er nok tid til å lage dine kake dekorasjoner. Gum lime blomster krever en stor investering av tid; men resultatene er vanligvis vel verdt innsatsen. Planlegging på forhånd kan hjelpe deg å oppnå en vakker utseende kake.

Tidsramme

Plasser tannkjøtt lime blomst eller dekorasjon nøye på et stykke voks papir. Snu arb gang om dagen for å sørge for at det tørker jevnt. Tørketiden kan variere mellom noen få dager til en uke, avhengig av tykkelsen på gummi lim dekorasjon.

Hvor lang tid tar det for Gumpaste blomster til tørr?


Tips

Plasser tyggegummi lim dekorasjon foran en vifte for å fremskynde tørketiden. Hvis du vil luften for å nå alle sider av dekorasjon, legg den på biter av isopor som er gnidd med maismel. Plasser stykke ved siden av en varmekilde, slik som en ovn lys eller annen høy-temperatur lys, for å hjelpe til i tørkeprosessen.

Hvor lang tid tar det for Gumpaste blomster til tørr?


Advarsel

Bruk aldri en ovn, selv ved lave temperaturer, for å hjelpe til tørking av tannkjøttet lim dekorasjon. Ovnen varme kokker dekorasjoner i stedet for å tørke dem.

Hvor lang tid tar det for Gumpaste blomster til tørr?


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lang-tid-tar-det-for-gumpaste-blomster-til-torr/ "

相关文章!
 • Hvor lang tid tar det for en blomst til å vokse? Hvor lang tid tar det for en blomst til å vokse?
  - 阅 0

  Severdighetene og luktene av vårsesongen er etterlengtet og verdsatt når vinteren er endelig over. Forventede oppblomstringer kan virke motvillige eller fastlåste i sin progresjon, og givende farger og aromaer ser ut til å ta en evighet. Skuffelse er

 • Hvor lang tid tar det for Sugar Peas til å produsere i South Carolina? Hvor lang tid tar det for Sugar Peas til å produsere i South Carolina?
  - 阅 0

  Begrepet "sukkererter" er noen ganger brukt til å beskrive både erter og sukkererter som pods og erter blir spist sammen. Erter (Pisum sativum) har fyldige pods og store erter, mens sukkererter (Pisum sativum var. Macrocarpon) har flat pods og b

 • Hvor lang tid tar det å konvertere mkv til AVI?
  - 阅 2

  Mens digitale videoer rutinemessig gjennomgå konvertering, det er mange faktorer som kan påvirke hvor lang tid operasjonen tar. Og re-formatering en MKV-fil som en AVI-fil er ikke noe unntak. Men før du ser på variabler som er knyttet til filen egens