Amopage

Hvor lang tid tar det å vokse Roses?

- Views 1
Advertisement

Oversikt

Hvor lang tid tar det å vokse Roses?

Velge Dine Roses

Roser er en av de mest berømte og anerkjente blomster i verden. Med litt forskning eller et besøk til din lokale hagen butikken, vil du være i stand til å bestemme hvilke roser vokser best i ditt område. Hvor lang tid det tar å dyrke roser avhenger av hvilken type roser du velger, klima og jordkvalitet i hagen din. Roses er generelt plantet i bakken tidlig på våren i de fleste områder, men kan være plantet i slutten Fall i mildt klima. De fleste roser vil være klar for sine første blomstrer om sommeren. Floribunda, hybrid te og busk / hekk roser vanligvis blomstrer seks til åtte uker etter planting. Klatreroser har vanligvis en begrenset blomst i løpet av den første sesongen, men har en stor blomst av det andre året etter planting.

Hvor lang tid tar det å vokse Roses?

Innkjøp og planting din Roses

Det finnes mange forskjellige typer roser og deres vekst er avhengig av klima samt omsorgen de mottar. For å oppnå maksimal vekst og blomstrer, velg roser som er anbefalt for ditt område. Hvis du har kjøpt bare rot roser i posten, plante dem så snart som mulig. Når du er klar til å plante, fylle en bøtte med romtemperert vann. Nøye pakke bare rot planter fra emballasjen og deretter suge rotsystemet i vannet i ca en time før planting. Grav et kjegleformet hull 18 inches dyp og spre røttene jevnt. Fjern eventuelle skadde, døde eller ødelagte røtter og stengler før planting. Legg til en blanding av jord kombinert opp til et maksimum på 25 prosent kompost og gjødsel. Pack jord blandingen godt å fylle i hullet og vann.

Potte roser skal vannes og plassert i en solrik beliggenhet. Hvis du planlegger å plante potteroser i hagen din, fjerne eventuelle skadede, døde eller ødelagte stammer før planting. Grav et hull, plasserer rosebusken inn i hullet og legge en kombinasjon jord, kompost og gjødsel blandingen som er blandet med løs jord fra beholderen. Vann lett.

Hvor lang tid tar det å vokse Roses?

Vekst av populære Roses

Produserer de klassiske lang stammet roser vanligvis selges av blomsterhandlere, Hybrid te er en av de som er mest populære utvalg av roser. Eldre Hybrid Tea planter kan vokse opp til fem fot høy. Også vokser opp til fem fot og med lignende blomster, Grandifloras produserer klynger av hybrid-te roser, men med kortere stengler.

Klatreroser kan trenes til å tvinner et espalier, en vegg eller en arbor, men de ofte ikke når full oppblomstring kapasitet til det andre året av vekst. Selv om de er vanligvis mellom ti til tolv fot høy eller bred, kan noen klatreroser vokse opp til tjue fot.

Floribundas er lett å dyrke roser som vanligvis blomstrer kontinuerlig fra juni til første hard frost. Gjennomsnitt mellom to og fire fot høy, Floribundas har klynger av blomster på korte stilker.

Busk roser er svært hardfør og vil tolerere kjølig klima. Varierer mellom to til fem fot høy, vil busk roser blomstrer tungt og ofte gjennom hele sesongen. På grunn av sin produktivitet, har de en stor mengde rose hofter som må beskjæres regelmessig.

Mini roser har petite blomstrer og er tilgjengelig i en rekke farger. De fleste mini rose planter gjennomsnitt ca fjorten inches høy, men disse hardføre roser kan nå en høyde på opp til tre føtter.

Hvor lang tid tar det å vokse Roses?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-lang-tid-tar-det-a-vokse-roses/ "

相关文章!
 • Hvor lang tid tar det å vokse en gulrot? Hvor lang tid tar det å vokse en gulrot?
  - 阅 3

  Oversikt Introduksjon Hvor lang tid tar det å vokse en gulrot? Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert type gulrot, tilstanden til jord og, kanskje viktigst, når du bestemmer deg for å høste den. Noen liker den unge, ømme gulrøtter, mens andre f

 • Hvor lang tid tar det å vokse en tomat? Hvor lang tid tar det å vokse en tomat?
  - 阅 2

  Tomat vekstfaktorer: Varieties Det er noen faktorer som avgjør hvor lang tid det tar for en tomat å vokse, og rasen av tomat er den første og viktigste av disse. Noen raser tar ca 45 dager å produsere sin første tomat, og noen kan ta opptil 100 dager

 • Hvor lang tid tar det å vokse tilbake øyenbrynene?
  - 阅 0

  Hvor lenge Till My Brows vokse tilbake? Enten du elsker din nåværende brow form etter napping, threading eller barbering, eller hater det og er døende for øyenbrynene til å vokse igjen, er et stort spørsmål hvor lang tid det vil ta brynene til å voks