Amopage

Hvor kjøpe teststrimler for en FreeStyle Meter billig

- Views 2
Advertisement

Markedsføres av Abbott Diabetes Care, er FreeStyle blodsukkermålere brukes av diabetikere som må teste blodsukkeret regelmessig. Bruk en lansett å tegne en liten dråpe blod fra fingeren eller et alternativt teststed, og deretter bruke en teststrimmel å absorbere blodet. Sett teststrimmelen med blodprøven inn i FreeStyle meter for å få et blodsukker lesing.

Narkotika butikker og apotek

FreeStyle teststrimler er lett tilgjengelig i drugstores og apotek. Selv om merkevarer strips vanligvis er dyre, nesten hver butikk tilbyr en generisk alternativ som fungerer på samme måte, og er designet for å passe en rekke glukose meter merker og stiler. Sjekk butikkens diabetiker-forsyning midtgangen eller be en megler for å få hjelp.

American Diabetes Engros

American Diabetes Engros tilbyr rabatt medisinsk elementer som kreves for diabetiker testing. FreeStyle teststrimler er tilgjengelige på om en 50 prosent rabatt fra normal utsalgspris. Hvis du kjøper i bulk og bestillingen totalt $ 100 eller mer, vil du være kvalifisert for gratis frakt, sparer du noen ekstra dollar.

AmericaRX.com

AmericaRX.com er en online forhandler som spesialiserer seg på medisinske produkter. FreeStyle Lite teststrimler er tilgjengelig her på om lag 20 prosent av ordinær pris. FreeStyle Lite krever en mindre mengde blod, bidrar til å forhindre såre fingre for diabetikere som må teste blodsukkeret mange ganger om dagen.

Allegro Medical

AllegroMedical.com er en annen online forhandler som tilbyr medisinske produkter, inkludert diabetikere. FreeStyle teststrimler er tilgjengelig på en rabatt på omtrent halvparten av utsalgs salgspris.

Rydde Apotek

Rydde Apotek online nettstedet tilbyr også freestyle og FreeStyle Lite teststrimler på omtrent 50 prosent rabatt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-kjope-teststrimler-for-en-freestyle-meter-billig/ "

相关文章!
 • Hvor kjøpe HCG og HGH
  - 阅 0

  HGH og HCG er hver naturlig kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling når det gjelder HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pill

 • Hvor kjøpe Over the Counter Hjem DNA-testing
  - 阅 0

  Kjøpe og administrere din egen DNA test er ikke vanskelig i det hele tatt. Du kan også gå til ditt lokale apotek og kjøpe en test kit for en billig pris. Når du kjøper kit, vil du vite hva du bruker den til. Hvis det er for dine personlige opplysning

 • Hvordan kjøpe T-skjorter i bulk for billig Hvordan kjøpe T-skjorter i bulk for billig
  - 阅 0

  Kjøpe et element i bulk, inkludert T-skjorter, kan du spare penger og tid. Takket være online retail tilgjengelighet, er det lett å finne og kjøpe t-skjorter i bulk for billig. Søkemotorer Ved å bruke Web søkemotorer som Google eller Bing, kan du enk