Amopage

Hvor fort kan du klippe med en Zero-Turn Mower?

- Views 0
Advertisement

Hvor fort kan du klippe med en Zero-Turn Mower?


Zero-turn gressklippere er spioneringen for sin evne til å klippe på en høyere hastighet og snu skarpere enn vanlige plentraktorer. Ground hastigheten på en maskin bestemmer hvor fort maskinen vil kjøre over en plen og er rangert i miles per hour (mph). Turtallet er atskilt fra kjørehastighet og bestemmer hvor fort maskinens knivene roterer. Mower produsenter anbefaler å kjøre turtallet på full hastighet i alle programmer, men de har ikke spesifiserer kjørehastighet. En god tommelfingerregel er å lytte til hvor hardt en null-sving klipperen motor fungerer, og for å hindre at klipperen velter, alltid redusere hastigheten på slutten av hver rad før en null sving.

riktig Speed

En null-sving klipperen ikke kommer med spesifikk informasjon om hvor fort det skal være drevet mens du klipper, men to tegn på at det er drevet for fort er streaking og skalperte. Streker er når klipperen forlater strimler av gress uncut, og skalpering er når klipperen dekk jostles og kutter gress så nær bakken at det går nakne eller tynne flekker. Klipping på en lavere hastighet kan hindre striper og skalperte.

Non-Mulching Speed

En standard zero-turn klipping dekk side-utslipp gress utklipp, spre dem jevnt over plenen som det gjør hver passering. En null-sving-modellen har en topp fart over 7 mph når du flytter frem og 5 mph i revers. Klippe, eller klippe, avhenger hastigheten på gress 'høyde og tykkelse. Null-turn modellens bruksanvisningen råder ikke kutte mer enn en tomme av gress på en gang og eksperimentere til du finner den bakken hastigheten som motoren ikke knele. Hvis du trenger å kutte mer enn en tomme fra gress, så gjør mer enn en pasning over gresset. Hvis maskinen har en manuell girkasse, er tredje gir det høyeste giret å bruke mens du klipper.

Mulching Speed

Mulching kutter gress flere ganger under klippeaggregatet før dette slippes ut på plenen. Prosessen gir mindre og mindre merk gress utklipp enn ikke-mulched gresset. Det krever mye av hestekrefter og oppnås ved å kjøre gressklipperen på full gass og halvparten av den som brukes når ikke jorddekking utklipp kjørehastighet. Hvis du finner ut at 6 mph er den beste hastigheten for ikke-mulching klipping, så mulch på 3,5 eller færre mph. Sett zero-turn gressklipper dekk slik at ikke mer enn 3/4 tommers fjernes fra gressblader i én omgang. Eksperimenter til du finner den rette blandingen av kjørehastighet og klippeaggregat høyde. Speed ​​er også avhengig av klima, og gresset må være tørre å mulch riktig.

Slope Speed

Ikke bruk en null-sving klipperen i en skråning som er større enn 15 grader. Minst en zero-turn gressklipper Produsenten anbefaler å klippe en skråning fra side til side, i stedet for opp og ned, med sin null-turn gressklipper. Også når klippe gresset i en skråning, klippe med lavere hastighet enn på flat mark, klippe i et tempo som du ikke trenger å fremskynde eller sakte ned og klippe når gresset er tørt. Klipp med en hastighet som ikke forårsaker klipperen å sprette rundt og mister trekkraft. Snu deg rundt i en skråning oppoverbakke og med lavere hastighet enn under klippingen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-fort-kan-du-klippe-med-en-zero-turn-mower/ "

相关文章!
 • Hvor fort kan en bil gå? Hvor fort kan en bil gå?
  - 阅 1

  Speed ​​- det er en del besettelse, to deler narkotika og tre deler inspirasjon for alle de beste tingene inne har gjort. Raskere hester, raskere skip, våpen, fly, romskip, kommunikasjon, popcorn og biler. Speed ​​er makt, fremgang og frihet til å ov

 • Hvor fort kan håret vokse? Hvor fort kan håret vokse?
  - 阅 0

  Enten du håper på en rask utvinning fra en dårlig hårklipp, vil oppnå et bestemt utseende for en spesiell anledning eller bare er nysgjerrig på den prosessen som holder oss alle scurrying tilbake til stylist for trimmer og touch-ups, kan det være nyt

 • Hvor fort kan en Domestic Cat Run? Hvor fort kan en Domestic Cat Run?
  - 阅 0

  Det uklare ball av pels som bare zippet forbi, som elegant titan av hastighet er din katt. Du kan kjøpe en radar pistol hvis du ønsket å finne ut hvor fort han kjører, men toppfart på huskatter er ganske godt etablert. raske bragder Til tross for uli