Amopage

Hvor å Test en Laptop lader

- Views 0
Advertisement

Bærbare datamaskiner er en av de mange elementene som vi bruker som er avhengig av et oppladbart batteri for å holde den oppe og går. Når den bærbare datamaskinen ikke klarer å holde belastet eller til å lade i det hele tatt, er det på tide å feilsøke problemet på egen hånd før du betaler en profesjonell. Først teste laderen for å sikre at det fungerer som det skal.

Du trenger

Strømkilde

12-volts batterilader

Laptop-batteri

Bomullspinne

Emery bord

volt~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Vær sikker på at laderen er koblet til et uttak og får strøm.

Prøv å kjøre den bærbare datamaskinen fra den bærbare lader bare; hvis den ikke vil kjøre av laderen alene da laderen er defekt eller ikke lenger noe godt. I noen tilfeller den bærbare datamaskinen vil kjøre av laderen, men laderen vil ikke være sterk nok til å lade den bærbare datamaskinen. I dette tilfellet har du en defekt lader.

Prøv å lade den bærbare datamaskinen med den bærbare datamaskinen er slått av. Noen ganger laderen vil lade den bærbare datamaskinen når den er slått helt av, men ikke når den er på. Hvis det bare lader batteriet når den bærbare datamaskinen er slått av, da har du en defekt lader.

Sjekk batteriet for korrosjon og / eller lekkasje. Hvis det er et tegn på enten korrosjon eller lekkasje må du slutte å forsøke å bruke batteriet og erstatte den umiddelbart.

Test din lader med et voltmeter. Hvis det er en AC lader, sette et voltmeter til 25 VAC. Gjør kontakter og sonder touch, og ser etter en lesning. Hvis det ikke er en lesning på måleren, er laderen ikke noe godt. For DC ladere, sette et voltmeter til 25 VDC og gjøre kontakter og sonder touch. Måleren skal lese minst 1V mer enn ladere rating. Hvis den ikke gjør det, sondene må byttes.

Hint

Sjekk kontaktene. Kontaktene er metallstrimler eller poeng som kan bli funnet på den bærbare datamaskinen og laderen. Ta laderen hvis du ikke allerede har gjort, og tørk av polene rene med en bomullspinne. Nå sjekke for synlig korrosjon; hvis det er noen synlig, fjerner du med en fin Emery bord.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-test-en-laptop-lader/ "

相关文章!
 • Hvor å fastsette din Dell laptop lader Hvor å fastsette din Dell laptop lader
  - 阅 0

  Å surfe på Internett, sende e-post og data fra nesten hvor som helst er noen av grunnene til at bærbare datamaskiner, for eksempel Dell-modeller, har blitt så populært. Men uten en strømkilde, disse bekvemmeligheter ville ikke være tilgjengelig. Hvis

 • Hvordan du feilsøker en laptop lader Overoppheting Hvordan du feilsøker en laptop lader Overoppheting
  - 阅 0

  En laptop lader, en tykk, murstein-lignende adapter du kobler til en stikkontakt og koble til datamaskinen, er det du bruker for å sikre din bærbare batteriet er ladet. Det er helt naturlig for den å bli litt varm som den lader datamaskinens batteri.

 • Hvorfor Toshiba laptop lader Få varmes opp? Hvorfor Toshiba laptop lader Få varmes opp?
  - 阅 0

  Hvis du har lagt merke til at Toshiba bærbar PC eller laptop laderen blir varmet opp ofte, så er du ikke alene. Overopphetet Laptop ladere kan gi gnister som kan forårsake brann eller permanent ødeleggelse av Toshiba laptop. Hvis du mistenker at lade