Amopage

Hvor å Sjekk bakenden Oil i en EZ-GO Golf Cart

- Views 0
Advertisement

I 1954 EZ-GO golfbiler rammet forbrukermarkedet. Etter selskapets begynnelse, EZ-GO utvidet virksomheten til å omfatte produksjon av kompakte transport og nyttekjøretøyer. Riktig vedlikeholde EZ-GO golfbil vil fremme bilens levetid og ytelse. Kontroll av væskenivået for golf cart bakre aksel er en viktig vedlikeholdsoppgave, som skal være ferdig på en månedlig basis, eller hver 20. driftstime. Kontroll av væskenivået er en enkel oppgave hvis du har de nødvendige verktøyene til din disposisjon.

Du trenger

bremseklosser

Socket og skralle sett

Trakt med fleksibel slange

Liter SAE 30 motorolje

Bruksanvisning

 • 1

Slå tenningen til "OFF" og sett på parkeringsbremsen. Hindre golf bilen fra å bevege seg ved å plassere klosser bak og foran bakhjulene.

2

Undersøke undersiden av golf bil, bakfra. Lokaldifferensialhuset, som er festet til midtpartiet av den bakre aksel.

3

Undersøke den midtre av differensialhuset og lokalisere fluidkontrollskruen. Sjekken plugg for den bakre ende befinner seg mellom de to differensialhuset bolter, horisontalt parallelt med akselen røret.

4

Fjern bunnpluggen med en 13 mm stikkontakt. Sett din lillefinger inn sjekken hullet, eller foreta en visuell inspeksjon, for å sjekke væskenivået i differensialhuset. Væskenivået bør oppfylle den nedre delen av kontrollåpningen.

5

Fjerning av det store påfyllingspluggen ligger nær toppen av differensial tilfelle, ved anvendelse av en 13 mm stikkontakt. Sett slangen del av trakten inn i påfyllingshullet.

6

Hell små mengder av SAE 30 motorolje inn i trakten, inntil væskenivået stiger til bunnen av kontrollåpningen.

7

Skift pluggene for sjekk og fylle hullene for å fullføre prosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-sjekk-bakenden-oil-i-en-ez-go-golf-cart/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre Differential Oil i en EZ-GO Golf Cart
  - 阅 0

  Den differensielle i en EZ-GO golf cart er plassert på den bakre aksel og tillater strømmen å bli distribuert til begge bakhjulene. Selskapet anbefaler endring differensial oljen en gang hvert femte år. Når oljeskift, anbefales det å rengjøre differe

 • Hvor å Endre Motor Oil Hvor å Endre Motor Oil
  - 阅 1

  For et oljeskift, lære å inspisere bilen din, tappe olje, skifte olje og skift ut luftfilteret i denne gratis auto-vedlikehold videoserie fra vår ekspert bilmekaniker. oppsummering Series Hver bil trenger en oljeskift rutine, enten du gjør det selv e

 • Hvor å Sjekk kjølevæskenivået Hvor å Sjekk kjølevæskenivået
  - 阅 0

  Hvor å Sjekk kjølevæskenivået. Kjølevæske er avgjørende for bilens funksjon. Ikke bare holde motoren kjølig og beskytte det mot overoppheting, noe som kan føre til en rekke skadelige og kostbare problemer, men gjør også motoren til å fungere på sitt