Amopage

Hvor å låse opp Kostymer om Ultimate Spider-Man

- Views 0
Advertisement

Hvor å låse opp Kostymer om Ultimate Spider-Man


"Ultimate Spider-Man" spiller svært likt de andre Activision Spider-Man-titler i at det gir deg et vidåpent spill verden der å leke seg. Bare i motsetning til Spider-Man-spill, som var basert i stor grad på spillefilmer, er "Ultimate Spider-Man" fullt ut basert på tegneserien verden av "Ultimate Spider-Man" -serien. Å låse opp mange forskjellige kostymer for Peter Parker krever at du fullføre noen awesome prestasjoner i spillet, noe som vil ta tid og engasjement.

Du trenger

Ultimate Spider-Man-spill

Xbox / PS2 / GameCube / PC (det som plattform spillet er for)

Bruksanvisning

Delta i "by hendelser" for å hjelpe deg i din søken for å låse opp forskjellige antrekk for Spider-Man. By hendelser inkluderer stoppe løpske biler, fange røvere og bryte opp kamper mellom rivaliserende gategjenger. Du må fullføre 30 av disse hendelsene (i tillegg til å samle inn 30 tokens) før du låser opp din første kostyme: Spidey Wrestling.

Samle tokens spredt over hele byen. Det er 100 totalt tokens gjemt i New York, og mens mange av dem er enkle å finne, noen er godt skjult og krever at du snoker rundt hver tomme av byen. Samle et visst antall tokens vil låse opp noen skjulte elementer i spillet, fra tegneserie dekker til konsepttegninger og, ja, ekstra kostymer. Du må finne 30 tokens før låse opp din første drakt, "Spidey Wrestling".

Komplette "bekjempe turer." Disse er sideoppdrag der du må fjerne et bestemt område av håndlangere, med hver bølge blir vanskeligere å slå enn den forrige. Komplett minst 20 av disse for å låse opp "Arachnoman" kostyme.

Plasser på alle mulige kappløp mot Johnny Storm (The Human Torch). Vinne minst fire av disse løpene for å låse opp Peter Parker antrekk. Du må ha minst en bronse karakter i hvert løp for å låse opp den svarte drakten, i tillegg til å fylle mange andre mål som vist i trinn 5.

Gjør alt. For å låse Black Spider-Man Suit du må samle alle symboler, ferdig bronse i hver rase, ferdig hver kamp tur og løse alle byens begivenheter. Dette vil ta lang tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-lase-opp-kostymer-om-ultimate-spider-man/ "

相关文章!
 • Hvor å låse opp Tracfone Phones Hvor å låse opp Tracfone Phones
  - 阅 3

  Tracfone er et landsdekkende nettverk av forhåndsbetalte mobiltelefoner. Den bruker en rekke produsenter, som Motorola, LG og Samsung, for maskinvare, deretter programmer disse telefonene ikke å jobbe for en annen tjenesteleverandør med mindre en lås

 • Hvor å låse opp en trådløs bredbåndsmodemet Hvor å låse opp en trådløs bredbåndsmodemet
  - 阅 1

  Et trådløst bredbåndsmodemet tillater brukere å få tilgang til Internett på flere trådløse enheter hvor som helst innenfor nettverkets rekkevidde, for eksempel i et hus eller leilighet. Hvis en trådløs modem er låst opp, kan personlig informasjon og

 • Hvor å låse opp de Kostymer i "Batman Arkham Asylum"
  - 阅 1

  "Batman: Arkham Asylum» ble lansert for PlayStation 3, Xbox 360 og PC i 2009. Joker har tatt over Arkham Aslyum, fengslet for superskurker, og det er opp til Batman å sette en stopper for hans forbrytelser gang for alle. I motsetning til andre spill,