Amopage

Hvor å Forlenge bordben

- Views 75
Advertisement

Hvor å Forlenge bordben


Du vil kanskje et høyere bord for en frokost område eller en kortstokk. Snarere enn å kjøpe en ny tabell, kan du være i stand til å forlenge bena på en du allerede har for å imøtekomme høye krakker eller høyere stoler. Den gjennomsnittlige høyden av en spisebordet er mellom 28 og 30 inches. En bar høyde bord er mellom 35 og 42 inches høy. Utvide bordben 7 til 12 inches er ikke komplisert, og vil spare deg for penger fordi du er resirkulering en tabell som du allerede eier.

Du trenger

Drill ½ tommers diameter borekronen

½ tommers diameter dowel pin

Skill sag

Pre-laget uferdige bordben

trelim

100-sandpapir

Wood kitt eller filler

Stain å matche bordet

Kryssfiner samme størrelse som tabellen

Betongblokk

Forbereder Legs

 • 1

Snu tabellen opp ned og fjern eventuelle hjul eller ben beskyttelse, og slå bordet til side og sett et merke 2 inches fra bunnen av hver etappe.

2

Bor hull i bunnen av hver etappe opp til merket. Hvis tabellen allerede har hjul med stengler, vil bena allerede har hull der stilkene var, og du kan bare nødt til å bruke drill for å gjøre hullene større og litt dypere. Sand boret området glatt.

3

Skjær nok av hver pre-laget uferdige bordbenet for å gjøre høyden av bordet mellom 35 og 42 inches høy. Hvis bena er dekorative, prøve å kutte dem av på en slik måte at bena vil gå bra med de eksisterende beina på bordet. For eksempel, hvis det er en kurve i de ferdiglagde ben, klippe dem over kurven slik at de vil passe inn i bordbeina. Mark hver pre-laget etappe 2 inches ned fra toppen.

4

Bor hull til merket i hver pre-laget bordben. Sand boret området glatt.

Feste Utvidede Legs på den eksisterende tabellen Legs

1

Skjær tappen inn i fire 4 tommers biter og sand glatt endene.

2

Snu tabellen opp ned og plassere trelim i hullene, nok til å belegge sidene og bunnen av hullet. Plasser en 4 tommers dowel pin i hvert ben. Belegge en del av den blottlagte tappen med lim.

3

Sette inn noen lim i bunnen av hvert hull i hver pre-laget bordben. Plass på toppen av den andre enden av hver styrepinne og trykk sammen med bordbeina. Plasser et ark av kryssfiner på toppen av alle fire beina slik at hver etappe er under kryssfiner. Sett betongblokk på toppen av kryssfiner til å holde nede beina til grundig tørr.

4

Bruk tre kitt eller filler fargen på bordet for å fylle rommet rundt der bena møtes, og pass på å bruke den type kitt eller filler som kan farges. La tørke, så flekker vedlagte utvidelser for å matche bordet.

Hint

Hvis en 1/2 tommers dowel pin er for stor for beina på bordet, bruke en mindre styrepinne. For større bordben, bruke en større styrepinne og bore et hull med en hullsag bor (en sag toothed borekrone laget for boring av store hull, slik som nøkkelhullene).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-forlenge-bordben/ "

相关文章!
 • Hvor å Forlenge et ovalt spisebord Hvor å Forlenge et ovalt spisebord
  - 阅 3

  Det finnes mange forskjellige typer ovale servering sett. Hvis du har en som strekker seg, så det kommer nok med en, to eller tre blad utvidelser. Lære å utvide ovalt spisebord kan være vanskelig hvis du ikke har vist den riktige måten å gjøre det. D

 • Hvor å Forlenge øyenbrynene mine Hvor å Forlenge øyenbrynene mine
  - 阅 0

  Øyenbryn kommer i alle former, størrelser og farger. Godt preparerte bryn kan dramatisk forbedre utseendet på øynene dine. Dessverre kan brynene være naturlig tynn, sparsom eller utilstrekkelig i lengden, eller du kan ha et uhell trimmet eller plukke

 • Hvor å Forlenge returdato på en leiebil Hvor å Forlenge returdato på en leiebil
  - 阅 2

  Ofte kan du oppleve at dine reiseplaner har endret og du ønsker å feriere eller besøke familie lenger. Hvis du har en leiebil, må du utvide returdato med bilutleiefirmaet. Du må kontakte utleiefirma og la dem vite av endring i planene; ellers vil du