Amopage

Hvor å Feilfri Wine Barrels

- Views 0
Advertisement

Det er tid-testet og erfarings bevist at trefat er den beste måten å lagre vin for optimal smak, kropp og friskhet. Som enhver lagring materiale, disse fat få skitne over tid og må rengjøres mellom hver batch av vin som fat holder. Lagring av vin produserer oppbygging av tartrate belegg og gjær molekyler, som kan ødelegge vinen aldringsprosess og ødelegge smaken som trefat er ment å vedlikeholde. En skikkelig, grundig rengjøring vil holde vinsmaking frisk, om fat holder sin første eller hundre batch vin.

Du trenger

Slange eller høytrykksvasker

Vann

Natriumperkarbonat renere

Bøtte

Sitronsyre

Generell rengjøring

 • 1

Skyll fat med varmt vann under trykk. Dette kan gjøres enten med en hageslange med et sprøytehode eller en høytrykksvasker.

2

Skyll igjen med kaldt vann under trykk.

3

Skyll på denne måte hver gang sylinderen tømmes. Fullskala cleanings vil kun være nødvendig hvis du oppdager en buildup på veggene i fat eller en endring i smak i vin.

Full-Scale Rengjøring

1

Skyll fat som tidligere beskrevet for generell rengjøring. Fyll fat halvveis med kaldt vann.

2

Oppløs natriumperkarbonat renset i varmt vann i en separat bøtte. Denne typen renere kan bli funnet i hjemmet forbedring butikker eller fra Internett forhandlere. Bruk 1/8 kopp renere for en 23-25 ​​liters fat; 1/4 kopp for en 46-50 liters fat; 1/3 kopp til 1/2 kopp for en 100 liters fat; eller 2/3 kopp til 3/4 kopp for en 225 liters fat.

3

Bland rengjøringsvann inn i sylinderen, og fylle sylinderen resten av veien sammen med kaldt vann. Bung, eller cover, fat og la løsningen suge i tønne i 24 timer.

4

Tøm fat og skyll, som begynner med varmt vann og følge med kaldt. Gjenta skylling prosessen til det ikke er rester av rengjøringsmiddel igjen.

5

Nøytralisere fat med sitronsyre renere, som også er tilgjengelig hjemme forbedring butikker eller Internett-forhandlere. Bland 1/3 kopp av sitronsyre renere i en fullstendig 23-25 ​​liter fat; 2/3 kopp renere i en full 46-50 liter fat, 1 1/2 kopper i en full 100 liter fat; eller 3 kopper i en full 225 liter fat. La den sitte i 24 timer, og skyll grundig som før.

Hint

Høytrykksvaskere er ekstremt sterke rengjøring verktøy og kan noen ganger skade materialer når de brukes feil. Hvis du ikke har erfaring med høytrykksspyler, må du bruke en slange eller ta kontakt med en profesjonell renere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-feilfri-wine-barrels/ "

相关文章!
 • Hvor å Feilfri en M4 Rifle
  - 阅 0

  Hvor å Feilfri en M4 rifle. M4 carbine rifle er den nyeste varianten av M16. Det er våpenet av valget blant de fleste kampavdelinger. Den lille størrelsen og dens modifiserbarhet gjør det ideelt for urbane kampsituasjoner. Det er mange sivile versjon

 • Hvor å Feilfri mold og mugg fra innsiden av en magnet Pop Up Camper
  - 阅 0

  Pop-up bobiler er en stor luksus å ha når du liker å gå camping i villmarken, men ikke ønsker å bruke et telt. De er kompakte og lett å reise med. Pop-up camperne er laget av sterk lerret og er gjenstand for mugg og jordslag, spesielt etter at det ha

 • Hvor å Feilfri Plast containere
  - 阅 0

  Uansett navn merkevare de er, plastbeholdere er stor for lagring av mat. Rengjøring disse beholdere, men kan være en utfordring, spesielt hvis det er flekker. Plastbeholdere er ikke billig, så å kaste dem bort når de blir flekkete kan koste brukeren