Amopage

Hvor å Feilfri en AEM DryFlow Filter

- Views 0
Advertisement

AEM DryFlow filtre for biler bruker ikke-vevde syntetiske filter media fremfor oljet filter media for å holde skitt og rusk ut av en motor. Som filtermediet ikke bruker olje, vanligvis mesteparten av skitt og rusk rister av filtermaterialet naturlig mens kjøretøyet er i bruk. Noen buildup fra små partikler fanget av filtermediet kan likevel forekomme, noe som gjør regelmessig rengjøring er nødvendig for å hjelpe filteret arbeide effektivt. Rengjøring er ikke vanskelig da, og krever lite utover å vaske materialet med et mildt rengjøringsmiddel.

Du trenger

Mild, multipurpose spray renere

AEM DryFlow Filter Cleaning Solution

Sprayflaske

Vann

Målebånd eller linjal

Bøtte

Maske

hansker

Panel og Runde Filters

Fjern filteret fra kjøretøyet.

Bank filteret forsiktig mot hånden eller bakken for å løsne og riste av noen av smuss og rusk.

Spray filtermediet på begge sider med en mild, multipurpose spray renere; eller hell AEM DryFlow Filter Cleaner i en sprayflaske og spray det på filteret. Vent fem minutter.

Skyll filteret grundig med vann fra en slange eller kranen. La vannet renne over en side av filteret for å fjerne smuss og avfall på den motsatte side, snu filter over og gjenta.

Gjenta renere spray og skylling prosessen til du ikke lenger kan se noen skitt og rusk i skyllevannet og filteret har et renere utseende. Når vannet er klart, fortsett skyllingen ytterligere fem minutter for å fjerne eventuelle rester etter rengjøringsmidler.

Rist filteret og sett det til side for å lufttørke.

Sett filter til bilen når den er tørr.

Cone Filters

Fjern filteret fra kjøretøyet og trykk den forsiktig mot hånden eller på bakken.

Måle lengden av filtermediet med et målebånd eller linjal og deretter fylle en bøtte med varmt vann til høyden av målingen.

Hell 12 unser AEM Filter Cleaning løsning i bøtten.

Plasser filteret --- nedre enden først --- i bøtte og suge filteret i 10 minutter.

Vask filteret ved å ta tak i toppen av filteret og vri den fra side til side --- på samme måte som du kan slå en ring eller knott --- slik at filteret roterer i vannet. Slå den i ca 30 sekunder til ett minutt og deretter dunk filteret opp og ned i vannet.

Kast det skitne vannet, fylle bøtte med vann og rengjøringsmiddel og gjenta denne prosessen --- soaking, roterende og dunking filteret i bøtta for å fjerne skitt og rusk.

Skyll filteret grundig med vann fra en slange eller bank til du ikke lenger kan se noen såpeskum fra din renere eller fylle bøtte med rent vann og rotere og dunk filteret til du ikke lenger kan se såpeskum.

Rist filteret litt for å fjerne overflødig vann og sett den til side for å lufttørke helt før det sendes til bilen din.

Hint

Bruk alltid en maske og hansker når du rengjør en AEM DryFlow Filter.

Tørk aldri filtrene med varme. Varme kan skade eller antenne filtermaterialet.

Aldri ha olje på en AEM DryFlow Filter.

Bruk aldri en høy effekt spray eller makt vaskemaskin å skylle filtermaterialet som vanntrykket kan skade filteret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-feilfri-en-aem-dryflow-filter/ "

相关文章!
 • Hvor å Feilfri en elektrostatisk ovn filter
  - 阅 0

  Det er en no-brainer å opprettholde din HVAC system hvis du bruker engangs glassfiber filtre; alt du trenger å gjøre er å kaste den skitne en bort og sette ny en i. Men hvis du er heldig nok til å ha en gjenbrukbar elektrofilter, må du rengjøre den h

 • Hvor å Feilfri en A / C Filter Hvor å Feilfri en A / C Filter
  - 阅 0

  I løpet av sommeren, er du sannsynligvis til å bruke deg er A / C ofte å kjøle ned huset. Faktisk kan en air condition-systemet får ganske mye bruk under varme og fuktige tider av året. Hvis du unnlater å rengjøre du er A / C filter når klimaanlegget

 • Hvor å Feilfri en Auto Air Filter
  - 阅 0

  Å ha en ren auto luftfilter bidrar til å øke gass kjørelengde og motorytelse. Mens mange bileiere velger å kjøpe dyre vaskbare luftfiltre, kan du fortsatt få ekstra kjørelengde ut av vanlig papir luftfilter hvis du renser det av deg selv. Dette er en