Amopage

Hvor å Fastsette Horn på en 1965 Mustang

- Views 0
Advertisement

1965 Mustang var basert på Fords entry-level kompakt, Falcon. Uavhengig av sin arv, Ford lagt til funksjoner til Mustang som vanligvis ble funnet på dyrere modeller, som to horn. Når sporty krom hornknappen er trykket på rattet, både elektrisk horn blåse for å produsere en eneste tone. I løpet av årene, kan hornene slutte å virke på den gamle Mustang og påfølgende reparasjon for å gå tilbake hornene til service. Problemet kan ligge i hornene seg selv, ratt tilkoblinger eller ledningene. I motsetning til mange biler, gjør 1965 Mustang ikke bruke et horn relé, minimere din tid på feilsøking.

Du trenger

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

socket sett

skralle

start~~POS=TRUNC kabler~~POS=HEADCOMP

Wrench sett

Ratt avtrekker

Grease

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

multi~~POS=TRUNC

Horns og tilkoblinger

Åpne panseret. Trekk ledningskontakter rett av terminalene på hver av de to horn montert i mellom grillen og radiatoren støtte. Rengjør noen korrosjon eller rester fra hornet terminaler med sandpapir.

Fjern bolten fra hvert horn brakett med en pipe og skralle. Fjern hornene fra bilen. Bruk sandpapir til å rengjøre noen korrosjon eller maling fra monteringsflaten på radiator støtte og hornet braketten.

Koble den svarte alligator klipp på et sett med startkabler til den negative polen på bilbatteriet. Kople den røde klemmen til den positive polen på batteriet. Plasser den andre enden av kablene så langt borte fra batteriet som lengden av kablene tillater. Koble den motsatte svart klipp til monteringsbraketten av en av hornene. Berør metall slutten av den motsatte enden av den røde klemmen på startkabler til den elektriske kontakten på hornet. Fløyten skal tute umiddelbart. Test rester horn på samme måte. Erstatte en eller begge av horn, hvis de ikke honk under denne testen.

Fest hornene til radiatoren støtte og stram de opprinnelige festeskruene med en stuss og skralle. Skyv hver elektrisk kontakt på terminalen på hvert horn til de er helt på plass.

Test horn.

Ratt

Åpne panseret. Løsne mutteren på den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Løft kabelen fra batteriet rett opp og skyve den til side.

Trykk ned på midten av hornknappen med hælen av hånden din. Roter hornknappen mot klokken omtrent en kvart omdreining. Løft knappen rett opp og fjerne det - og våren under - fra rattet.

Fjern den store mutteren i midten av rattet med en socket og skralle. Lag et lite merke på rattet og en tilsvarende merke på rattstammen på midten av rattet.

Følg instruksjonene for et ratt avtrekker og bruke den til å fjerne rattet fra rattstammen.

Slip de to fjærbelastede horn kontakter i rattstammen og metallringer på undersiden av rattet. Påfør et tynt lag med fett på metallringen på rattet.

Line opp merket på midten av rattet og rattaksel og skyv hjulet på plass på rattaksel. Skru den sentermutter til mellom 25 og 35 fot-pounds med en momentnøkkel.

Sett fjæren på midten av rattet. Line opp i plasttappene på undersiden av hornknappen med sporene i midten av rattet. Trykk ned på midten av knappen med hælen av hånden og vri knappen med urviseren til den stopper. Slipp knappen.

Skru den negative batterikabelen. Test horn.

kabling

Fjern hornknappen og ratt ved å følge instruksjonene i kapittel 2. Test kontinuiteten horn ledning fra batteriet til der den ender ved kontakt i rattstammen med et multimeter. Følg meter retninger for å kjøre en kontinuitetstest.

Test kontinuiteten av tråden fra hornet terminaler til punkt hvor den ender i den resterende kontakt i rattstammen på samme måte.

Erstatte noen ledninger som mislyktes kontinuiteten test med en lengde av tråd med samme sporvidde, eller tykkelsen, av det opprinnelige ledninger.

Sett på rattet og hornknappen. Test horn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-fastsette-horn-pa-en-1965-mustang/ "

相关文章!
 • Hvor å Fastsette Horn på en Ford Ranger Hvor å Fastsette Horn på en Ford Ranger
  - 阅 0

  En nonfunctioning horn på en Ford Ranger kan være forårsaket av tre mulige gjerningsmannen: en defekt horn, horn bryter eller en blåst horn krets sikringen i sikringspanelet. Automotive elektrisk feilsøking kan ta litt tid og tålmodighet, men heldigv

 • Hvordan setter jeg setebeltene foran i en 1965 Mustang? Hvordan setter jeg setebeltene foran i en 1965 Mustang?
  - 阅 0

  1965 Mustang var utstyrt med bare en hoftebeltet som skulderbeltet ikke ble brukt i den Mustang inntil 1968 Hoftebeltet består av to halvdeler som er festet sammen. Beltene ble ofte farget for å matche interiøret i bilen. Over tid, fargen har en tend

 • Hvordan kan jeg sjekke VIN Numbers for en 1965 Mustang du? Hvordan kan jeg sjekke VIN Numbers for en 1965 Mustang du?
  - 阅 0

  Kjøretøyets identifikasjonsnummer, eller VIN, på en 1965 Ford Mustang er et unikt symbol er dannet av bokstaver og tall som er stemplet eller fast på et kjøretøy. Tallene og bokstavene som utgjør en VIN på en 1965 Ford Mustang representerer svært spe