Amopage

Hvor å fastsette din Dell laptop lader

- Views 0
Advertisement

Hvor å fastsette din Dell laptop lader


Å surfe på Internett, sende e-post og data fra nesten hvor som helst er noen av grunnene til at bærbare datamaskiner, for eksempel Dell-modeller, har blitt så populært. Men uten en strømkilde, disse bekvemmeligheter ville ikke være tilgjengelig. Hvis strømadapteren ikke fungerer, er det mest sannsynlig en kortslutning i ledningen. Det er mulig å fikse Dell laptop lader selv uten å kaste bort pengene dine på en servicetekniker.

Du trenger

Flat skrutrekker

Avbitertang

Elektrisk tape

Bruksanvisning

Skyver spissen av en flat skrutrekker inn i sømmen i midten av adapterboksen. Adapterboksen er en svart rektangulær boks som er plassert mellom støpseldelen og omformeren på strømledningen. Skyv skrutrekkeren spissen hele veien ned ledningen inntil halvdelene kommer fra hverandre. Lirke skrutrekker opp i hvert hjørne av strømadapteren boksen til toppen kommer av bunnen.

Trekk ut noen kveilet ledning fra innsiden adapteren boksen. Bare dra i enden av ledningen til det kommer ut.

Skjær forsiktig ned adapterboks kabellengde med avbitertang. Pass på at du kutter like under plast ledningen uten å klippe metalltråd under.

Finn den korte eller skadet ledning. Denne ledningen vil bli merkbart ødelagt eller slitt.

Skjær kabelen like over skaden og demontere enden av den ene side omtrent en tomme. Vri kabelendene sammen og kontrollerer at begge sider er forbundet med hverandre.

Vikle elektrisk tape rundt de synlige metalltråder. Skyv de to adapter case stykker sammen. Plugg ledningen inn i stikkontakten for å teste den. Hvis det fortsatt ikke fungerer, så sjekk wire tilkoblinger. Dersom ledningen tilkoblinger er tette, så du må kanskje bytte strømadapteren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-fastsette-din-dell-laptop-lader/ "

相关文章!
 • Hvor å bygge din egen laptop
  - 阅 0

  En bærbar datamaskin er godt valg for omtrent alle. Enten du er en hardcore gamer eller har en karriere innen grafisk design, bærbare datamaskiner gi deg en siden av frihet. Tenk deg å jobbe på den nyeste reklamekampanje mens du nyter en bit av frisk

 • Hvordan åpne en Dell laptop lader Hvordan åpne en Dell laptop lader
  - 阅 0

  Dell Laptop ladere er laget for å avskrekke manipulering. Når montert, er kabinettet for laderen støpt rundt innvendige av laderen, slik at du åpner det vil føre saken for å bryte åpen i stedet for pop åpne. Det kan være bedre å kjøpe en ny lader hvi

 • Hvor å fastsette din elektrisk komfyr brennere Hvor å fastsette din elektrisk komfyr brennere
  - 阅 0

  Hvis ovnen brenner noen ganger fungerer og noen ganger ikke, eller hvis du har å holde jiggling det å få det til å fungere, er det på tide å erstatte ikke bare brenneren men mottaket. Hvis du trekker brenneren ut av beholderen, vil du se hvorfor du m