Amopage

Hvor å fastsette din Behringer Mixer

- Views 0
Advertisement

Hvor å fastsette din Behringer Mixer


Behringer, en lyd selskap basert i Tyskland, produserer miksere og effektbehandling utstyr for levende musikkgjengivelse, lydopptak og profesjonelle disc jockey. Når mikser slutter å fungere eller begynner å svikte, reparere det vanligvis betyr demontering mikseren og rense den ut. Selv om det er mulig å utføre enkle reparasjoner selv, bør alvorlige elektriske reparasjoner overlates til en kvalifisert audio elektronikk utstyr. Forsøk større reparasjoner selv vil annullere mikser garanti.

Du trenger

Phillips skrujern

Små plastposer

Trykkluft kan

Vask klut eller papirhåndkle

High-end lyd rensevæske

rubbing alkohol

Bruksanvisning

Slå din mikser og koble fra alle mikrofon, høyttaler og instrumentkabler fra alle kontaktene på mikseren. Trekk mikserens strømkabel.

Fjern alle knotter fra mikseren. De fleste knotter kan fjernes ved å trekke rett opp på hver bryter. Separer hver gruppe av knotter av den delen av blanderen ble de fjernet fra. For eksempel, å lagre alle volum og fader knotter i en plastpose, og lagre alle utjevningsknotter i en egen pose. Merk hver pose tilsvarende for å unngå forvirring.

Finn, løsne og fjerne alle Phillips skruene som fester blanderens ytre foringsrør på plass. Fjern hver del av blanderens ytre huset for å avdekke blanderens interne elektronikk.

Blåse ut alt støv og rusk fra innsiden av blanderen med en boks med komprimert luft. Gi spesiell oppmerksomhet til kretskort områder og de individuelle transistorer på hver krets bord inne i mikseren. Vær så grundig som mulig.

Anvende en høy endeaudiorensevæsken til en ren vaskeklut eller papirhåndkle. Tørk alle transistorer, kretskort og lydkontakter (XLR, kvartal-tommers og RCA-kontakter). Du kan bruke teknisk sprit i stedet for en high-end rengjøringsmiddel, men et rengjøringsmiddel er formulert spesielt for lyd elektroniske komponenter.

Erstatte ytre hus i blanderen, i dens holdeskruene og alle fjernede knotter og / eller knapper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-fastsette-din-behringer-mixer/ "

相关文章!
 • Hvor å fastsette din Dell laptop lader Hvor å fastsette din Dell laptop lader
  - 阅 0

  Å surfe på Internett, sende e-post og data fra nesten hvor som helst er noen av grunnene til at bærbare datamaskiner, for eksempel Dell-modeller, har blitt så populært. Men uten en strømkilde, disse bekvemmeligheter ville ikke være tilgjengelig. Hvis

 • Hvor å fastsette din brukskonto Rapporter Hvor å fastsette din brukskonto Rapporter
  - 阅 0

  Din brukskonto rapport, mer ofte referert til som ChexSystems rapporten er satt opp som ligner på en kreditt-rapporten. Formålet med chexsystems er å hjelpe amerikanske banker og kreditt fagforeninger beskytte seg mot svindel. Men hvis du er rapporte

 • Hvor å fastsette din Sony Ericsson telefonen skjermen når den er svart Hvor å fastsette din Sony Ericsson telefonen skjermen når den er svart
  - 阅 0

  En ikke-fungerende skjerm er en av de mest frustrerende problemene en bruker kan oppleve med sine Sony Ericsson-enhet. Alt annet kan fungere perfekt, men hvis skjermen er mørk, blir det nesten umulig å benytte enheten som noe mer enn en paperweight.