Amopage

Hvor å Fastsette Bunched Fyll en dyne

- Views 0
Advertisement

Hvor å Fastsette Bunched Fyll en dyne


Fluffy fylling i en dyne holder deg varm på selv de kuleste netter, men over tid eller ved feil vare, disse indre materialer gjeng opp, gjør sengetøy klumpete i enkelte områder og for tynn i andre. Enten fyllet er laget av ned, en ned alternativ eller annet materiale, hjelper rask daglig vedlikehold omstille det så dyne føles plysj og koselig. Hvis dyne kan vaskes i maskin, tørke den med tørketrommel baller eller tennisballer bidrar til å holde fyllet fra klumper sammen etter at du vasker det.

Du trenger

Mild vaskemiddel

Front-lasting, høy kapasitet vaskemaskin

Clean tennisballer eller tørketrommel baller

Bruksanvisning

Grab den ene enden av dyne og rist den godt et par ganger for å fordele sin fylling. Starter ved den enden som føles den mest klumpet seg eller buntet opp, gripe tak i dyne ytre stoff uten å gripe fylle innsiden, slik at den kan bevege seg fritt.

Rist dyne fra den motsatte ende for å fordele enda mer av dens fylling. Gjenta prosessen med sidene av Trøsteren, hvis de føler bunched opp også. Rist og lo dynen hver dag det er på sengen for å holde fyllet loft så høyt som mulig, noe som gjør sengetøy føler varmere og mer behagelig som luften mellom fibrene, ned eller fjær blir varmet.

Plasser dyne på en glatt, ren overflate som et ekte tregulv. Glatt hendene over det i ulike retninger for å bryte opp eventuelle klumper du føler. Vend dyne over og gjenta prosessen.

Air dynen ut på en klessnor utendørs på en ikke-fuktig, varm dag for en time eller to en gang eller to ganger i året, hvis det er mulig. Dette bidrar til å fjerne fuktighet som blir fanget i dynen mens også frisket og fluffing den opp.

Les dynen omsorg tag for å avgjøre om det kan vaskes i maskin. Hvis så, vaske den i en stor kapasitet front-lasting vaskemaskin når den er skitten, velge finvask og mildt vaskemiddel. Følg vaskeanvisningen, og velg en ekstra sentrifugering for å fjerne så mye vann som mulig. Skip vasking og tørking dersom koden angir dyne er ikke vaskes i maskin.

Rist dyne ute etter sentrifugeres, for å hjelpe separate klumpet fibrene inne sengetøy. Tørk dyne i en stor kapasitet tørketrommel - ideelt sett en kommersiell tørketrommel - sammen med to tennisballer eller tørketrommel baller, på det laveste varme innstillingen mulig. Det kan ta flere timer for å tørke den helt. Sjekk dynen hver 20 til 30 minutter for å sikre at det ikke er for varmt og for å riste og fiffe opp sin fylling. Hvis det føles for varmt i enkelte områder, velge en lavere varmeinnstilling. Ikke oppbevar dyne eller legg den tilbake på sengen før det er helt tørt.

Hint

Selv om det kan være fristende å kaste dynen i en topp-lasting vaskemaskin, røreren på innsiden kan vri seg, forvrenge og på annen måte skade dyne, særlig hvis sengetøy vidt plass i maskinen. En kommersiell front-lasting vaskemaskin, slik som type funnet på et vaskeri, er det beste alternativet hvis talsmannen er maskinvaskbare.

Bruk et dynetrekk for å holde dyne ren og i best stand, spesielt hvis dyne inneholder ned eller fjær eller er ikke beregnet for maskinvask.

Unngå å ligge eller sitte på toppen av en ned eller fjær dyne, da dette kan knuse fyllet over tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-fastsette-bunched-fyll-en-dyne/ "

相关文章!
 • Hvor å Fastsette Hole in Closet Door
  - 阅 2

  De fleste skap dører i midten av århundret til moderne boliger er hul. De er laget av en lettere vekt produsent tre eller vinyl produkt. Grunnen dørene er hul er å gjøre dem enkle å installere og vedlikeholde. Hvis en hul closet door får et hull i de

 • Hvor å Fastsette Computer Register Problemer Hvor å Fastsette Computer Register Problemer
  - 阅 0

  Windows-registret problemer kan være belastende hvis du ikke vet hvordan du løser dem riktig. Registret problemer kan løses manuelt, men den sikreste og enkleste måten å fikse registret problemer ville være å bruke et register renere. Denne artikkele

 • Hvor å Fastsette Monitor Flicker Hvor å Fastsette Monitor Flicker
  - 阅 0

  Monitor flimmer kan være oppsikts belastende og irriterende for en PC-bruker. Monitor flimmer er vanligvis et direkte resultat av feil oppdateringshastigheten. Oppdateringsfrekvens er antall ganger skjermen tegnes på nytt per sekund. Hvis den er satt