Amopage

Hvor å Endre Pop Up Blocker Innstillinger

- Views 8
Advertisement

Denne artikkelen vil gi deg ulike måter å endre dine nettlesere innstillinger for å vise pop up meldinger på nettstedene du besøker.

Bruksanvisning

Hvis du er i Microsoft Windows Utforsker, og ønsker å deaktivere Pop-Up Blocker, så du må klikke på Verktøy øverst på skjermen, bla ned og klikk på Pop-Up Blocker og klikk deretter for å slå av Pop-Up Blocker.

I Mozilla eller Firefox, er Pop-Up Blocker i nettleseren. Først må du gå til Verktøy-menyen og klikk på Alternativer. Derfra klikker på Web-funksjoner og deretter fjerne merket fra blokken som sier "Block Popup Windows". Når du har gjort det, og klikk OK, så du bør være klar til å vise webområdet med Pop-Ups aktivert.

I Safari nettleser kan du endre Pop-Up-innstillingene ved å gå til menyen og velge alternativene Preferanser. Når du har gjort dette, kan du deretter velge Sikkerhetsalternativer. Fjern avkrysnings-merket fra Block Pop-Up Windows og du er ferdig.

I Netscape vil du få tilgang til Pop-Up Blocker fra Rediger-menyen. Velg Rediger, og velg Innstillinger. Deretter klikker du ved siden av Personvern og sikkerhet alternativet og du vil da se alternativet Pop-Up Windows.
Deretter kan du endre innstillingene slik du ønsker.

Google Toolbar har også et ikon øverst viser pop-ups som har blitt blokkert. Hvis du er usikker på hvilket symbol du skal klikke på, holder du markøren over dem først og nettleseren vil avsløre hva ikonet er for uten at du trenger å klikke på den. Ved å klikke på pop-up-ikonet tillater deg å endre denne innstillingen i verktøylinjen google.

Yahoo Tool Linjen viser et ikon som må klikkes på fra verktøylinjen i tillegg. Dette ikonet vil se ut som en til siden. Klikk på dette ikonet, og du vil være i stand til å fjern "Aktiver Pop-Up Blocker" ordgyteri.

Hvor å Endre Pop Up Blocker Innstillinger


Hvis du bruker AOL, deretter verktøylinjen viser ordet "Blokkert" på den. Dette er i forhold til pop-ups og vil presentere det totale antallet pop-ups blokkert så langt. For å endre denne innstillingen for å tillate pop-ups, klikk på den og den vil bytte fra blokkerer dem å la dem gjennom.

Antivirusprogramvare som du har aktivert på datamaskinen din kan også ha Pop-up blokkering i den. Du må kanskje trekke opp menysiden av programvare, vanligvis tilgjengelig via skrivebordet, og la pop-ups gjennom Virus / Spyware Protection.

Hint

Pass på at du ikke bare endre POP-UP innstillinger i verktøylinjene, men også i nettlesere.

Hvis du bytter til aktivere pop-ups for en kort tid på grunn av visse områder du vet at du trenger dem på, så ikke glem å endre dem tilbake når du er ferdig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-endre-pop-up-blocker-innstillinger/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre Pop-Up Blocker på Mac Hvordan Endre Pop-Up Blocker på Mac
  - 阅 0

  Mac-maskiner ikke kommer med innebygd Internett anti-virus programvare eller pop-up blokkering, men det er dusinvis av tredjeparts programmer tilgjengelig som utfører disse handlingene online. Hvis du ikke er fornøyd med din nåværende pop-up blocker,

 • Hvordan justere Pop-Up Blocker Innstillinger
  - 阅 0

  Internet Explorer kommer med en innebygd pop-up blocker. Dette stopper de fleste av disse irriterende vinduene som dukker opp når du skriver en nettside. Noen tredjepartsprodukter kan også utføre denne oppgaven, men fremgangsmåten nedenfor viser deg

 • Hvor å Endre Lukk fane-knappen Innstillinger i Firefox
  - 阅 0

  Endre Firefox nære fane knapp preferanser kan legge til nettleserens funksjonalitet ved å gjøre Firefox arbeid på den måten som er mest tilgjengelig for deg. Bare få tilgang til Firefox about: config-filen og begynne å tilpasse måten Firefox håndtere