Amopage

Hvor å Endre Front skivebremser på en Hyundai Accent

- Views 12
Advertisement

Hvor å Endre Front skivebremser på en Hyundai Accent


De fremre skivebremser på en Hyundai aksent gi de fleste av kjøretøyets bremsekraft. Bremser må byttes ut jevnlig, og de fleste moderne bremsesystemer kommer med en innebygd advarsel for å varsle føreren at bremsene seg ut. Når bremsene la ut en high-pitched hvin, er bremseklossene slitt ned nok til at de bør byttes ut snart.

Du trenger

lug skiftenøkkel

jekk

bukker

Skrutrekker (valgfritt)

pipenøkkel

silikonfett

Bruksanvisning

Parker Hyundai Accent på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Løsne hjulmutrene på forhjulene med en knast skiftenøkkel. Plasser en jekk under rammen av aksent og løfter den fremre ende. Sett bukker under foraksel og senk Hyundai inntil vekten er fullt støttet av bukker. Fullføre fjerningen av hjulmutrene på hjulet som skal bearbeides først. Ta av hjulet.

Fjern de calipers fra puten brakettene ved å klemme fjærklemmene og trekke bøylen bort. Plasser bøylen på styringsgruppen knoke forsiktig og plasser den slik at den ikke vil falle.

Skyve inn på midten av bremseklossene for å returnere stemplet til dets opprinnelige stilling. Trekk tilbake på festeklemmene som holder bremseklossene. Fjern bremseklossene. Hvis bremseklossene står fast, snuse på dem forsiktig med en skrutrekker.

Påfør silikonfett på baksiden av de nye bremseklosser. Plasser dem på plass. Kontroller at klemmene er sikre.

Bytt bøylen i sin opprinnelige posisjon. Sett på hjulet og å trekke til mutrene for hånd.

Gjenta trinnene med den andre siden av kjøretøyet. Når begge sider er ferdig, senkes bilen med jekken og trekke til mutrene med knasten skiftenøkkel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvor-a-endre-front-skivebremser-pa-en-hyundai-accent/ "

相关文章!
 • Hvor å Endre Transmission Fluid i en Hyundai Accent
  - 阅 0

  Overføring Væsken skal skiftes hver 30.000 miles, uavhengig av hva Hyundai manualen sier. Endre overføring væske er den enkleste måten å opprettholde helsen til overføring. Den smører de bevegelige deler i overføringen. Det vil koste deg rundt $ 15 f

 • Hvor å Endre Front skivebremser på en 2002 Ford F150 Hvor å Endre Front skivebremser på en 2002 Ford F150
  - 阅 1

  Ford anbefaler at du inspisere eller erstatte foran disken bremseklossene hver 15.000 miles på F-150. Men anstrengende kjøreforhold, som å bruke lastebil for å gjentatte ganger slep tung last, vil føre til unødig slitasje på bremseklossene. Utslitt n

 • Hvor å Endre Front Coil Springs på en Ford Taurus Hvor å Endre Front Coil Springs på en Ford Taurus
  - 阅 1

  Hold ride glatt med denne grunnleggende reparasjon. Lær hvordan endrer frontfjærene på en 2002 Ford Taurus i denne gratis bilverksted video fra en mester mekaniker. oppsummering Series Bilen-en maskin som betyr så mye for så mange-er et komplekst sys