Amopage

Hvis jeg Doble Ingredienser: Gjør jeg doble steketiden?

- Views 0
Advertisement

Hvis jeg Doble Ingredienser: Gjør jeg doble steketiden?


Baking er et komplekst samspill mellom kjemi og fysikk. I en vanlig ovn, hvis du bake samme størrelse brød eller kake laget, gjør det vanligvis ikke uansett hvor mange brikker eller retter du har i ovnen (men at luften kan sirkulere blant dem). Å bake dobbelt så stor, må du kanskje å bake lenger ved lavere temperatur for å unngå steking utsiden før midten blir gjort. Ingen enkel formel, men finnes for å gjelde for disse situasjonene.

Custard Pie

Den klassiske oppskriften på Libby gresskarbokser (15- eller 29-oz.) Tar ett eller to 9-tommers paier, og de bake på samme tid, 40 til 50 minutter. Hvis du gjør en dypt fat 10-tommers pie og en 8-tommers pie for rester kan grunnere kaken bare avslutte på den lave enden av tidsintervall og dypere en på den høye enden.

gjær Brød

Når kjemien leave er involvert, faren for altfor hardt en skorpe er størst, og du er best rådes til å holde seg til den opprinnelige størrelse stykke deig, eller i det minste tykkelsen i midten.

layer Cakes

Kake oppskrifter generelt har sin leave innstilt tett til bestemte dypet av røren. For å gjøre dobbelt så høy kake, bake dobbelt så mange lag. De vil bake mer jevnt, og du får dobbelt fyllet i mellom. Sjekk etikettene på spesial kake kokekar før du kjøper for å få råd om hvordan du justerer steketider og temperaturer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvis-jeg-doble-ingredienser-gjor-jeg-doble-steketiden/ "

相关文章!
 • Hvordan forhandle en Mortgage Refinance hvis jeg har mistet jobben min
  - 阅 0

  Arbeidsledigheten er høy og folk lurer på: Hvordan kan jeg forhandle et boliglån refinansiere hvis jeg har mistet jobben min? Du bør vite at det virkelig er noen alternativer der ute for deg å se nærmere på. Ikke bare stå tilbake og går glipp av utbe

 • Hva skjer hvis jeg slutter å ta mitt hormon erstatning?
  - 阅 0

  Hva er hormonbehandling? Hormonbehandling (HRT) er et regiment av syntetiske hormoner som imitere naturlige hormoner i kroppen. HRT er som oftest brukes til å behandle symptomer på overgangsalder. Det ble også brukt for å forebygge andre sykdommer so

 • Hvor mye bør jeg veie hvis jeg er 5'10 "?
  - 阅 0

  Hvor mye bør jeg veie hvis jeg er 5'10 "? Dette kan virke som et enkelt spørsmål, verdig et enkelt svar. Det er mange høyde-til-vekt-forholdet diagrammer online i dag som kan gi deg et raskt svar på dette spørsmålet, men mange faktorer bør vurderes n

 • Hva vil skje hvis jeg ikke kan betale My Home Line of Credit Anymore? Hva vil skje hvis jeg ikke kan betale My Home Line of Credit Anymore?
  - 阅 0

  Hjem egenkapital linjer med kreditt (HELOC) kan gi deg umiddelbar tilgang til tusenvis av dollar i rullerende kreditt, som et kredittkort. Som med alle lån med ditt hjem som sikkerhet, hvis du ikke kan foreta betalinger, går lånet til standard, og du