Amopage

Hvis du ikke betaler helseforsikring vil den gå til samling?

- Views 0
Advertisement

Unnlate å betale helseforsikring vanligvis resulterer i selskapet ditt avbryter politikken. Medisinsk regninger du skylder som ikke er dekket av forsikring plan, derimot, kan gå til samlinger, vises på kreditt rapporten som en betalingsudyktig gjeld og vask poengsummen din. Før du trekke ut kontakten på helseforsikring, gjennomgå selskapet avbestillingsregler, løse eventuelle utestående regninger og sjekke kreditt rapporten.

Gjennomgå Avbestillingsregler

Gjennomgå forsikringsselskapet avbestillingsregler. Informer selskapet din intensjon å avbryte og spørre når avbestillingen trer i kraft. Noen forsikringsselskaper kan avbryte en politikk umiddelbart, mens andre forsikringsselskaper tilbyr en kort periode med fortsatt dekning. Oppfølging kanselleringen skriftlig forespørsel. Betale eventuelle rest premiene du skylder til selskapet før du avbryter. Ellers kan det ubetalte premien bli sendt til inkasso.

Betale utestående regninger

Betale eventuelle utestående medisinske regninger du skylder før du kansellerer din helseforsikring. Hvis du skylder en medisinsk krav som ikke er en overbygd fordel under forsikring, forhandle frem en betalingsplan med leverandøren. Helsepersonell generelt unngå innsamlingsprosessen og har rett til å sende eventuelle ubetalte medisinske regninger til inkassobyrå uten din tillatelse. Ubetalte medisinske regninger rapportert til en kreditt byrå opphold på kreditt rapporten i sju år.

Lær personvern Lover

Lær helsetjenester personvern lover angående medisinsk inkasso. Ifølge Privacy Clearinghouse verket, kan helsepersonell bare dele litt informasjon med kredittopplysningsbyråene, som for eksempel navn, adresse, personnummer og betalingshistorikk. Kreditt-rapporter vil maskere ut navnet på helsepersonell søkende samling om det avslører medisinsk tilstand der du søkt omsorg. Du har rett til å bestride gjelden hvis du tror det er unøyaktig eller ikke er din egen.

Undersøke Credit Årlig

Undersøk kreditt-rapporten minst en gang i året for eventuelle medisinske gjeld skyldte. For noen medisinske gjeld funnet, forhandle frem en betalingsplan med inkassobyrå eller bestride gjelden med kreditt rapportering byrå og dokumentere sikkerhets ditt tilfelle. Be om kreditt byrået feste din forklaring (100 ord eller mindre) om hvorfor gjelden er feil og be om kreditt byrå viser denne informasjonen til potensielle kreditorer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvis-du-ikke-betaler-helseforsikring-vil-den-ga-til-samling/ "

相关文章!
 • Hva skjer hvis du ikke betaler tittel lån?
  - 阅 0

  En tittel lån er en form for lån som låner løfter tittelen til et fullt innbetalt bilen som sikkerhet. Det er en enkel, men svært risikabel måte å komme opp med kontanter når du trenger det raskt. Hvis du ikke betaler tilbake lånet i henhold til vilk

 • Hva skjer hvis du ikke betaler kredittkort? Hva skjer hvis du ikke betaler kredittkort?
  - 阅 0

  Hvis du ikke betaler kredittkort, vil kredittkortselskapet begynne å ringe deg for å prøve å få pengene som er owed. Vurdere å ansette en profesjonell til å bidra til å håndtere ubetalt kreditt gjeld med råd fra eieren av en gjeldsordning selskap i d

 • Hva vil skje hvis jeg ikke har helseforsikring? Hva vil skje hvis jeg ikke har helseforsikring?
  - 阅 0

  Ettersom kostnadene for helsetjenester øker, øker også kostnadene for helseforsikring. Kostnaden for helseforsikring premiene er outpacing lønnsøkninger, ifølge The Society for Human Resource Management. Mange mennesker har ikke råd til kostnadene fo