Amopage

Hvilken type olje går i en Seadoo?

- Views 21
Advertisement

Hvilken type olje går i en Seadoo?


Holde Sea-Doo vannscooter skikkelig vedlikeholdt er nøkkelen til trivsel og bilens levetid. Fordi den har en bensindrevet motor, en viktig del av vedlikeholdet omfatter motorolje. Selv om brukerhåndboken anbefaler at du tar din Sea-Doo til forhandleren for service, kan du skifte olje og filter selv. Kjøpe riktig motorolje, slik at du ikke skader motoren eller produsentens garanti ugyldig.

Oppretthold Riktig væskenivåer

Sjekk oljenivået ofte, og etterfyll om nødvendig. Ikke overfyll. Hvis motoren med en utilbørlig nivå kan forårsake alvorlig skade på motoren.

Endre olje hver 100 timer eller hvert år

Brukerveiledningen inneholder en detaljert vedlikeholdsplan for alle deler av jet ski. Manualen anbefaler at du endrer motorolje etter 100 timers bruk, eller etter ett år --- avhengig av hva som kommer først.

Modeller med 155 Engine

Brukerveiledningen anbefaler sterkt at du bruker XPS Synthetic Blend olje (Summer klasse; P / N 293 600 121). Hvis XPS motorolje ikke er tilgjengelig, deretter bruke en 5W40 eller 10W40 motorolje som oppfyller kravene til API klassifisering SM, SL eller SJ. API serviceklassifisering sertifisering er på oljebeholderen. Ikke bruk olje som ikke har en av disse API tjeneste klassifiseringer.

Modeller med de 215 og 255 motorer

Som med 155 Engine, anbefaler manualen det sterkeste at du bruker XPS Synthetic Blend olje (Summer klasse; P / N 293 600 121) for både 215 og 255 motorer. Disse motorene har blitt utviklet ved hjelp av XPS olje, og ved hjelp av noen andre merker vil ikke bli dekket av garantien. Hvis, derimot, er utilgjengelig XPS olje, bruke 10W40 mineral motorolje kompatibel med våte clutcher. Pass på at 10W40 mineral motorolje ikke har en SM API klassifisering, da den inneholder tilsetningsstoffer kan medføre motorskade, føre til friksjon og oppheve garantien.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilken-type-olje-gar-i-en-seadoo/ "

相关文章!
 • Hvilken type olje går i en 2006 Chrysler 300 2,7 DOHC V6 motor? Hvilken type olje går i en 2006 Chrysler 300 2,7 DOHC V6 motor?
  - 阅 0

  Chrysler 2,7-liters V6 er en fin motor med noen alvorlige problemer. Hvis din er fortsatt kjører, må du bytte til den aktuelle oljen før hele forsamlingen griper opp og dør uten forvarsel. Problemet Alle motorer utnytte interne passasjer kalt galleri

 • Hvilken type olje går i en Chrysler 300M?
  - 阅 1

  Introdusert i 1999 som en erstatning for Eagle Vision, traff 300M det amerikanske markedet til blandede kritikker. På den ene siden av debatten var de som sa at en front-stasjonen, V-6 sedan var på ingen måte fortjener "300" navn. På den andre s

 • Hvilken type olje går i en 1971 Super Beetle?
  - 阅 0

  VW Beetle - og Super Beetle - har lenge hatt et rykte for tiår med pålitelig drift. Mye av det kommer ned til enkelhet av luftkjølt motor design; men enkelhet kan være et tveegget sverd når det kommer til vedlikehold som olje. Motorolje - VW Råd VW v