Amopage

Hvilken type olje går i en 1971 Super Beetle?

- Views 0
Advertisement

VW Beetle - og Super Beetle - har lenge hatt et rykte for tiår med pålitelig drift. Mye av det kommer ned til enkelhet av luftkjølt motor design; men enkelhet kan være et tveegget sverd når det kommer til vedlikehold som olje.

Motorolje - VW Råd

VW var veldig stolt av sin motorens hvor som helst-når som helst rykte, og dens popularitet over hele verden. Biller ble designet for å kjøres gjennom snøen på sagflis og elg urin; kanskje det er grunnen til at VW håndboken sa oljeskift: "The VW motoren gjør ingen krav i forhold til motoroljekvalitet, som ikke kan oppfylles av hvert godt kjent og populært merke." Det er veldig diplomatisk fra VW, men den virkelige verden, flere tiår lange erfaring med disse motorene viser at de definitivt har preferanser når det gjelder motorolje. Også ikke nevnt av VW er det faktum at disse motorene, som mangler et oljefilter, kreve endringer hver 3000 miles religiøst.

Vekt

Fra negative 4 grader Fahrenheit til 77 grader, en 10W-30 eller 10W-40 vil være nok. Hvis du aldri falle under 0 grader, kan du bruke en 15W-40 eller 15W-50, og 20W-40 eller 20W-50 vil være nok hvis temps ikke falle under 14 grader Fahrenheit. Disse luftkjølte motorer har en tendens til å kjøre varmt, så ikke bruk noe tynnere enn en -40 multigrade. Du kan bruke en gammel singel viskositet som en SAE 20, 30, 40 eller 50, men det vil bare begrense oljens driftsområdet.

olje~~POS=TRUNC

Det faktum at luftkjølt motor mangler et oljefilter virkelig påvirker motorolje valg. Først må du bruke en "high vaskemiddel" olje som vil holde slam og sot suspendert i oljen, og holde den fester seg til innsiden av motoren. Noen foretrekker en heavy-duty diesel lastebil olje som Rotella T fordi den har svært aggressive vaskemiddel pakker som vil holde motoren ren og glad, men en standard høy vaskemiddel automotive olje vil være nok. Hvis du bytter fra standard til høy vaskemiddel olje, bland det halv og halvparten på første oljeskift; om du ikke ønsker all slam oppløsning og bryte løs på en oljeskift. Ikke bry deg med en syntetisk. Du må skifte olje hver 3000 miles for å bli kvitt oppløst slam, slik at syntetiske evne til å kjøre 6000 miles eller mer er bortkastet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilken-type-olje-gar-i-en-1971-super-beetle/ "

相关文章!
 • Hvilken type olje går i en 2006 Chrysler 300 2,7 DOHC V6 motor? Hvilken type olje går i en 2006 Chrysler 300 2,7 DOHC V6 motor?
  - 阅 0

  Chrysler 2,7-liters V6 er en fin motor med noen alvorlige problemer. Hvis din er fortsatt kjører, må du bytte til den aktuelle oljen før hele forsamlingen griper opp og dør uten forvarsel. Problemet Alle motorer utnytte interne passasjer kalt galleri

 • Hvilken type olje går i en Seadoo? Hvilken type olje går i en Seadoo?
  - 阅 16

  Holde Sea-Doo vannscooter skikkelig vedlikeholdt er nøkkelen til trivsel og bilens levetid. Fordi den har en bensindrevet motor, en viktig del av vedlikeholdet omfatter motorolje. Selv om brukerhåndboken anbefaler at du tar din Sea-Doo til forhandler

 • Hvilken type olje går i en Chrysler 300M?
  - 阅 1

  Introdusert i 1999 som en erstatning for Eagle Vision, traff 300M det amerikanske markedet til blandede kritikker. På den ene siden av debatten var de som sa at en front-stasjonen, V-6 sedan var på ingen måte fortjener "300" navn. På den andre s