Amopage

Hvilken type kokekar å kjøpe for induksjon?

- Views 3
Advertisement

Induksjonstopper gir en rekke fordeler for kokker. Deres overflater, bortsett fra hver brenner, holde seg kjølig å ta på. De gjennomfører alle sine varme direkte inn i din kokekar, så veldig lite energi er bortkastet. Videre er evnen til å lage minutt justeringer av varmen blir brukt gjør kontroll i matlaging så enkelt som med gass. For å dra full nytte av disse funksjonene, må du skaffe kokekar som er egnet for induksjon.

Induksjon Spesifikke Cookware

Induksjonstopper er glatte biter av keramisk glass med sirkler på dem for å fortelle deg hvor du skal plassere gryter og panner. De genererer elektrisk strøm ved bruk av magnetiske felt, som direkte gjeldende rett inn i din kokekar - og noe mat du prøver å lage mat med det. Av disse grunner er det viktig å velge kokekar som er laget av jernholdige metaller og er magnetisk hvis du ønsker å bare lage mat på en induksjon platetopp. Hvis du nylig har oppgradert til en induksjon platetopp, og har en rekke standard kokekar som du ikke ønsker å bli kvitt, kan du teste om det er egnet. Bare få et kjøkken magnet og prøver å stikke den til bunnen av hver gryte eller panne. Hvis det stikker sterkt, kan det stykke kokekar brukes med en induksjonsplater. Hvis du er shopping for nye kokekar, sjekke om produsenten sier spesifikt at deres kokekar er "induksjon klar" eller ord som uttrykker.

Oppgaveorientert Cookware

I tillegg til å være magnetisk, trenger du de riktige størrelser og former av kokekar å lage mat hva du vil ha på induksjon platetopp. Hvis du er en erfaren kokk, sjansene er gode for at du allerede vet hva du bruker oftest. Hvis du er ny til matlaging, eller å kjøpe kokekar, forbruker matlaging publikasjoner som Cooks Illustrated har detaljerte anbefalinger om passende kokekar for hver enkelt oppgave. For eksempel kan du bare trenger en 10-tommers skillet og en 4-qt. kjele, avhengig av hva du koker og hvor mange mennesker. Det kan imidlertid hende du finner ut at du trenger en stockpot for suppe-making, en mindre kjele og / eller en sauté panne. Du kan også finne en vanlig bruk for en wok, takke, eller grillpanne. Hva og hvordan du koker spille en viktig rolle i å avgjøre hvilke individuelle deler av kokekar til å kjøpe.

andre Cookware

Hvis du absolutt ikke kan en del med din eksisterende kokekar, men ønsker å bytte til en induksjon platetopp, aldri redd; en induksjon plate kan være det du trenger. Denne platen sitter på toppen av noen av de sirkler på din induksjon platetopp, der du normalt vil plassere en panne. Du legger inn standard gryte eller panne på toppen av det, og varmen blir overført til det for matlaging. Siden en kraft av induksjon er effektiviteten ved å lede varme uten energitap, induksjonsskiver redusere denne effektivitet noe. Men de gjør det mulig for deg å bruke hva kokekar du ønsker på din nye platetopp.

potensial

Induksjonskoke nettside sier at kokekar produsenter er forskning og utvikling induksjon som kan usee noen kokekar du vil, som i desember 2010. Men spekulerer nettstedet at innføring av slik teknologi er mest sannsynlig en lang vei på grunn av vanskeligheter med å oversette en induksjons ovnens varmeeffekt til ikke-jernholdige kokekar.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilken-type-kokekar-a-kjope-for-induksjon/ "

相关文章!
 • Hvilken type kokekar å bruke på en Smooth-Top Range? Hvilken type kokekar å bruke på en Smooth-Top Range?
  - 阅 1

  Smooth-top-serier er helt glatt. Tradisjonelle komfyr topper har varmeelementene over hovednivå av ovnen, men glatte topper inneholde varmeelementene under overflaten av ovnen. Matlaging på en glatt-top-serien er annerledes enn matlaging på andre omr

 • Hvilken type stoff å kjøpe for blyant skjørt? Hvilken type stoff å kjøpe for blyant skjørt?
  - 阅 1

  Hvis du får klar til å gjøre blyant skjørt, du kommer til å ønske å velge stoff som har en liten bit av en naturlig gi til den. Finn ut hva slags stoff du bør kjøpe for blyant skjørt med hjelp fra en erfaren håndverk profesjonelle i denne gratis vide

 • Hvilken type bomull materiale å kjøpe for å gjøre skjorter? Hvilken type bomull materiale å kjøpe for å gjøre skjorter?
  - 阅 1

  Hvis du prøver å kjøpe materiale til å lage din egen skjorte, du kommer til å ønske å bruke en bomulls materiale som er mer avslappet for maksimal komfort. Finn ut hvilken type bomull materiale du bør kjøpe for å gjøre skjorter med hjelp fra en erfar