Amopage

Hvilke vitaminer Røykere trenger jeg?

- Views 0
Advertisement

Hvilke vitaminer Røykere trenger jeg?


Røyking kan ikke bare føre til alvorlige sykdommer som lungecancer og hjertesykdom, det øker også produksjonen av frie radikaler i legemet, som kan føre til celle og vevsskade. Ifølge mothernature.com, er frie radikaler den antas å forårsake aldring hos mennesker. For å bekjempe effektene av frie radikaler, kan du ta en rekke kosttilskudd.

vitamin E

Røyking fører til arrdannelse, kolesterol og kalsium for å danne på veggene i blodårene dine. Disse forekomstene blokkere blodsirkulasjonen og kan til slutt føre til hjertesykdom. Ifølge mothernature.com, tar opp til 200 internasjonale enheter av vitamin E kan stoppe enhver skade oppstår. Vitamin E finnes i matvarer som poteter, grønnkål og solsikkefrø, men måtte spises i ekstremt store mengder for å være effektive. Tar et supplement er derfor et bedre alternativ.

Vitamin C

Ifølge mcvitamins.com, hvis du røyker en pakke sigaretter per dag, kroppens nivå av vitamin C er 40 prosent lavere som for en nonsmoker. På grunn av lav vitamin C-nivå, er røykere oftere syke enn ikke-røykere. Når du røyker, akselererer kroppen din den hastigheten som det bryter ned vitamin C. Røykere bør ta doble eller tredoble mengden av vitamin C som røykere konsumere bare for å holde deres immunsystem i takt. Forbruker mat rik på vitamin C er også nyttig. Mat som er rik på vitamin C inneholder appelsiner, paprika, rosenkål og jordbær.

vitamin B

Røyking forverres sunn hud, øyne, vev og nerver, og det senker mengden av B-vitaminer i kroppen din. Tar B-vitaminer kan bekjempe negative effektene av røyking. Når du røyker, det skader hudens kollagen og huden begynner å se rynkete og grunne. Tar vitamin B5, også kjent som pantotensyre, kan bekjempe denne. Vitamin B6, også kjent som pyridoksin, er nødvendig for å forbrenne protein og karbohydrater, som er en prosess at røyking blokker.

multivitamin

Røyking tapper kroppen av alle vitaminer og mineraler. Tar spesifikke kosttilskudd vil hjelpe med dette, men du bør også ta en daglig multivitamin på toppen av disse til å bidra til å gjenopprette ernæringsmessig ubalanse. Kalsium, betakaroten, niacin og biotin er bare noen av de ernæringsmessige behovene til røykere. En multivitamin som også har mineraler vil dekke et bredt spekter av disse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-vitaminer-roykere-trenger-jeg/ "

相关文章!
 • Hvilke typer lisenser trenger jeg for en Daycare Center? Hvilke typer lisenser trenger jeg for en Daycare Center?
  - 阅 0

  For de som ønsker å starte opp sin egen barnehage virksomhet kan det virke som morsomt å begynne å planlegge ut spill og aktiviteter for unge. Men det er mange lisenser for å se nærmere på, slik som for reguleringsplan, elektro, og helse. Se på forre

 • Hvilke typer dokumentasjon trenger jeg for å få et lån? Hvilke typer dokumentasjon trenger jeg for å få et lån?
  - 阅 0

  Når en låntaker vurderer å ta opp ny gjeld utlåner vil se på låntakere 'hele økonomiske bildet til å ta en avgjørelse om og vilje til å betale tilbake gjelden. Hele listen over dokumentasjon som trengs vil variere basert på låntakers økonomiske situa

 • Hvilke ferdigheter Barbers trenger jeg? Hvilke ferdigheter Barbers trenger jeg?
  - 阅 0

  Barbers fokusere på hårpleie og er ansvarlig for å forbedre en kundes utseende. For å bli en frisør, må enkeltpersoner fullføre et treningsprogram og få statlig lisensstatusen. State lisensstatusen krever barberere å passere en skriftlig eksamen og g