Amopage

Hvilke typer produkter gjør Ice Smelt raskeste?

- Views 0
Advertisement

Hvilke typer produkter gjør Ice Smelt raskeste?


Smeltende is og snø raskt kan gjøre hverdagen litt lettere i løpet av vinteren. Å finne produkter som smelter isen så raskt som mulig hjelper. Is-smeltende produkter varierer fra enkle steinsalt til forskjellige kombinasjoner av kjemikalier, med enkelte produkter sikker til bruk på plen, planter og betong.

Havsalt

Rock salt er en tradisjonell de-icing materialet lenge brukt til å rydde innkjørsler og er fortsatt den mest brukte issmelting produktet. Bestående av natriumklorid, bergsalt smelter isen ned til 5 ° C, så er ikke effektive i meget kaldt vær. Det tærer på stål og kan skade vegetasjon. I tester gjort for California State Science Fair, det viste seg å være den mest effektive og raskeste is smelteren i forhold til bordsalt, kattesand, kalsiumklorid og isopropanol.

kaliumklorid

Kalium klorid, som er et vanlig kunstgjødsel, er et effektivt is applikatoren ned til 12 ° C. Det er ikke sikkert for vegetasjon i høye doser, og den smelter is langsommere enn det kalsiumklorid.

urea

Urea, en annen gjødsel, smelter isen ned til 15 ° C, og er sikker å bruke rundt armeringsjern, stål og betong. Det fungerer også saktere enn kalsiumklorid.

magnesiumklorid

Magnesiumklorid er et effektivt is applikatoren, som arbeider ned til 5 ° C. Det er trygt å betong og vegetasjon, men ikke så effektiv som kalsiumklorid, ettersom magnesiumklorid krever mer produkt for de samme resultatene. Magnesiumklorid kommer i pellets, flak og virker eksotermisk.

Kalsiumklorid

Kalsiumklorid fungerer på en annen måte enn andre issmelting produkter, fordi den ikke krever fuktighet for å arbeide, og faktisk fjerner fuktighet fra isen ved å skape varme. Kalsiumklorid de-Ices ned til -25 ° C. Det virker raskere enn bergsalt, magnesiumklorid eller andre is smelteprodukter, smeltende is 2 til 14 ganger raskere. Men det koster 40 til 50 prosent mer enn andre produkter. Kalsiumklorid produkter kommer i pellet og flakformer og noen faktisk brenne rett gjennom isen på anvendelsen. Kalsiumklorid kan trygt brukes rundt vegetasjon, betong og stål.

Acetate avisingsprodukter

Natriumacetat og CMA-produkt smelte is så hurtig som kalsiumklorid, men de er mer kostbare og lar en havremel-lignende rest. På grunn av dette, de er best brukt på veier og rullebaner og ikke så nyttig på gangveier. Kaliumacetat er sikker for bruk på stål og betong og krever færre anvendelser enn andre avisningsprodukter.

Kombinasjon avisingsprodukter

Flere produkter på markedet kombinerer noen av de ovennevnte ingrediensene for å dra nytte av sine beste egenskaper. I tillegg er noen produkter bruker kalsiumklorid som sitt primære bestanddel, men kutte det med andre kjemikalier for å redusere prisen. Produkter av denne typen omfatter National Melt, GreenMelt og ComboTherm Commercial Styrke Blended De-Icer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvilke-typer-produkter-gjor-ice-smelt-raskeste/ "

相关文章!
 • Hva gjør Ice Smelt raskeste? Hva gjør Ice Smelt raskeste?
  - 阅 1

  Salt er vanligvis brukt til å smelte is. Hvis du blir møtt med en iskald fortauet eller oppkjørselen, vil du ønsker en spesialisert salt som vil smelte isen raskt. Rock salt har forbedret kjemiske egenskaper å gjøre dette. Betydning Steinsalt, også k

 • Hvilke typer Jord Gjør Reddik Like? Hvilke typer Jord Gjør Reddik Like?
  - 阅 0

  Reddiker kommer i et par forskjellige varianter, inkludert vanlige røde reddiker, daikon, Shogoin og flere hybridtyper. Ulike typer reddiker tolerere ulike jordsmonn, men generelt de foretrekker en tradisjonell loamy grønnsakshagejord. Reddiker kan v

 • Hvilke typer bedrifter gjør Activity-Based Costing? Hvilke typer bedrifter gjør Activity-Based Costing?
  - 阅 0

  I en tradisjonell kost modell, tildeler et selskap en aktivitet direkte kostnader til spesifikke aktiviteten, mens indirekte kostnader proporsjonalt fordelt på alle selskapets ulike aktiviteter. Aktivitetsbasert kalkulasjon (ABC) forsøker å mer presi